ΚΑΡΕ-ΚΑΡΕ: Η στιγμή της σύλληψης του θείου του Μάριου Παπαγεωργίου μετά τους πυροβολισμούς στο Εφετείο

Εικόνες σοκ μετά την αναβολή της δίκης για την απαγωγή και δολοφονία του νεαρού φοιτητή - Πρώτη ανάρτηση 12-05-2017 21:29

Απίστευτη εξέλιξη είχε η αναβολή της δίκης στο Εφετείο της Αθήνας, για την απαγωγή και δολοφονία του νεαρού φοιτητή  Μάριου Παπαγεωργίου.

Όπως σας έχει ήδη ενημερώσει το star.gr, συγγενής του θύματος κυριευμένος από οργή, την ώρα που έδινε συνέντευξη, έβγαλε πιστόλι και πυροβόλησε στον αέρα.Οι αστυνομικοί τον καταδίωξαν και τον συνέλαβαν τη στιγμή που απομακρύνονταν από το δικαστήριο, ενώ η μητέρα του θύματος έδειχνε φανερά  ενοχλημένη από το περιστατικό. Στο video δεν θα ακούσετε τους πυροβολισμούς γιατί το απαγορεύει η νομοθεσία!

Όπως θα δείτε, με μια αναπάντεχη κίνηση που προκαλεί σοκ ο θείος του 26χρονου θύματος ξαφνικά βγάζει από την ζώνη του ένα περίστροφο το υψώνει πάνω ακριβώς από τα κεφάλια τεχνικών και  δημοσιογράφων στους οποίους έδινε συνέντευξη και πυροβολεί στον αέρα τέσσερις φορές.

Ξαφνικά όλοι  παγώνουν. Επικρατεί έντονη αμηχανία αλλά και φόβος. Σαστισμένη η μητέρα του θύματος πλησιάζει τον συγγενή της.

-«Τί είναι αυτά τα πράγματα μωρέ;»
-«Τί κάνεις;»
-«Δεν πειράζει θεία μου».
-«Ξαδερφούλα μου ηρέμισε! Ηρέμισε, είπα!»
-«Τί κάνεις;»
-«Τι είναι αυτά τα πράγματα;»

Κρατώντας ακόμη το όπλο στα χέρια ο άνδρας συνεχίσει οργισμένος να φωνάζει και αμέσως μετά πατάει ξανά τη σκανδάλη άλλες δύο φορές.  Αλλά το όπλο είναι άδειο.

Αμέσως μετά με τα πόδια, σαν να μη συνέβη τίποτα, κινείται για να φύγει  με έναν συγγενή του. Τρεις αστυνομικοί της ασφάλειας ωστόσο τους καταδιώκουν. Οι δύο πηγαίνουν από πίσω τους  και ο τρίτος με το όπλο στα χέρια τρέχει από το δρόμο, τους προσπερνάει και τους ακινητοποιεί  με προτεταμένο το πιστόλι.  Αμέσως μετά τους ρίχνουν στο έδαφος για να τους περάσουν χειροπέδες.

ΠΑΓΩΣΑΝ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ

Την ίδια ακριβώς στιγμή  στην είσοδο του Εφετείου, συγγενείς και δημοσιογράφοι  μόλις συνειδητοποιούν τον κίνδυνο που είχαν διατρέξει.

Ο οπλοφόρος συνελήφθη και μεταφέρθηκε με περιπολικό στην γενική αστυνομική διεύθυνση Αττικής, ενώ μαζί του προσήχθη και ο συγγενής του με τον οποίο έφευγαν μαζί.

Οι αστυνομικοί μάζεψαν από το δρόμο 4 κάλυκες που όπως εκτιμάται είναι από το περίστροφο του συλληφθέντα.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top