«Θέλω τα κόκκαλα του παιδιού μου»-Σπαράζει η μάνα του Μάριου Παπαγεωργίου

Τι είχε δηλώσει σε παλιότερη συνέντευξη της στο STAR

Η υπόθεση απαγωγής και δολοφονίας του 26χρονου Μάριου Παπαγεωργίου, έχει συγκλονίσει το Πανελλήνιο… Τραγικό πρόσωπο της υπόθεσης η μητέρα του η οποία το μόνο που ζητά πλέον είναι να βρει τη σορό του παιδιού της…

Την τελευταία της συνέντευξη την είχε δώσει στις 3 Μαρτίου στην εκπομπή του STAR Αλήθειες με τη Ζήνα.

Είχε περιγράψει καρέ-καρέ τα τελευταία δραματικά λεπτά πριν χαθούν για πάντα τα ίχνη του Μάριου, αλλά και τα όσα τραγικά ακολούθησαν της εξαφάνισης του 26χρονου.

«Τα έχω αφήσει όλα στον Θεό και θα βρεθεί η αλήθεια», είχε πει μεταξύ άλλων, περιγράφοντας τον αγώνα που δίνει όλα αυτά τα χρόνια για να βρει τη σορό του παιδιού της.

«Είναι ένα μεγάλο δράμα» είπε και λύγισε. Με δάκρυα στα μάτια μίλησε για τις προσπάθειες που κάνει ώστε να αναπαυτεί, όπως είπε η ψυχούλα του Μάριου.

«Τουλάχιστον ας μας πουν…  που έχουν πετάξει το παιδί μου για να πάμε να το τιμήσουμε, όπως χρειάζεται. Αυτό προσπαθώ να μάθω στο Εφετείο. Να μας πουν σε ποιο γκρεμό το έριξαν για να πάμε να βρούμε τα κοκκαλάκια του … Δεν θέλω τίποτα άλλο, τα άλλα ας τα αναλάβει ο Θεός. Εγώ θέλω μόνο να βρω το παιδί μου, δεν θέλω να πάρω εκδίκηση», είχε προσθέσει, ενώ μιλώντας για τον 73χρονο εγκέφαλο της υπόθεσης, εξέφρασε την επιθυμία ο πρόεδρος του δικαστηρίου να τον αναγκάσει να πει την αλήθεια.

«Που έχει πετάξει τα κόκκαλα; Αυτό θέλω μόνο. Είναι τέρατα! Θέλουν να μας εκδικηθούν, αλλά την εκδίκηση θα την πάρουν από τον Θεό», επαναλάμβανε, μη μπορώντας να συγκρατήσει τα δάκρυα της.

«Ο Μάριος ήταν ο μόνος άνθρωπος που είχα στη ζωή μου. Ήταν η ζωή μου, ο άντρας του σπιτιού μου… Δεν θα σταματήσω να ψάχνω! Μιλάω στις φωτογραφίες του Μάριου μου κάθε μέρα. Θα παιδευτώ, αλλά θα την μάθω την αλήθεια», πρόσθεσε.

Ο ΜΑΡΙΟΣ ΖΕΙ, ΛΕΕΙ Ο ΒΑΣΙΚΟΣ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΣ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ

Ο δικηγόρος του κατηγορούμενου, του φερόμενου εγκέφαλου,  ο κύριος Μανώλης Αναστασάκης μιλώντας στο Star είχε σημειώσει: «ο πελάτης μου δεν ήρθε σήμερα στο δικαστήριο γιατί είχαμε ενημερωθεί ότι η δίκη δεν θα γίνει… Θα συμμετάσχει στη δίκη, θα καταθέσει. Η θέση του είναι από την αρχή ότι ο Μάριος βρίσκεται στη ζωή».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top