Η μητέρα του συγκυβερνήτη του ετοίμαζε βαλίτσα για Ντουμπάι όταν της είπαν ότι πρέπει να θάψει το παιδί της!

Τι μετέδωσε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, η Ιωάννα Βάσσου από την Φαλάνη Λάρισας, όπου έγινε η κηδεία του Κωνσταντίνου Χατζή

Αργά το απόγευμα της Πέμπτης ολοκληρώθηκε στο χωριό Φαλάνη της Λάρισας η κηδεία του συγκυβερνήτη Κωνσταντίνου Χατζή, ο οποίος έχασε τη ζωή του, όταν το ελικόπτερο στο οποίο επέβαινε συνετρίβη στον Σαραντάπορο Ελασσόνας, όπου άλλοι τρεις αξιωματικοί σκοτώθηκαν. Ο αξιωματικός ήταν μόλις 28 ετών και σήμερα Πέμπτη επρόκειτο να ταξιδέψει στο Ντουμπάι για να συναντήσει τη σύζυγό του. Όμως δεν πρόλαβε. 

Η δημοσιογράφος του Star, Ιωάννα Βάσσου βρέθηκε στη Λάρισα και μετέδωσε συγκλονιστικές λεπτομέρειες για το τελευταίο αντίο στον άτυχο αξιωματικό.

«Θλίψη, οδύνη και σπαραγμός στην κηδεία του Κωνσταντίνου Χατζή. Τραγική φιγούρα ήταν η σύζυγος του Βαλεντίνα, η οποία έχασε τον άντρα της, το στήριγμα της. Το ζευγάρι παντρεύτηκε τον περασμένο Αύγουστο. Ο Κωνσταντίνος χθες κρατούσε στα χέρια του τα εισιτήρια, καθώς σήμερα Πέμπτη θα ταξίδευε στο Ντουμπάι για να συναντήσει την αγαπημένη του. Ο άτυχος αξιωματικός περίμενε πως και πώς να ταξιδέψει, η μητέρα του ετοίμαζε τα ρούχα του, την βαλίτσα του», είπε η δημοσιογράφος στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και στην Μάρα Ζαχαρέα. 

Παρόντες στην κηδεία ήταν ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος, ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ Ευάγγελος Αποστολάκης και ο αρχηγός ΓΕΣ Αλκιβιάδης Στεφάνης.

Την ώρα της κηδείας, ελικόπτερα τύπου Χιούι πετούσαν στον ελληνικό ουρανό, ενώ όλοι στην περιοχή μιλούσαν με τα καλύτερα λόγια για τον άτυχο αξιωματικό.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top