ΘΡΙΛΕΡ στην Κέρκυρα και ΓΚΑΦΕΣ από την ΕΛ.ΑΣ - Ο "νεκρός" κουνιάδος έψαχνε τον αγνοούμενο γαμπρό του!

Πήγε ο Τσίπρας στο νησί και έχασαν "τα αυγά και τα πασχάλια" οι αστυνομικοί!

Μια απίστευτη ιστορία εξελίσσεται από την Μεγάλη Πέμπτη, όταν ένας 47χρονος φεύγει από τα Ιωάννινα για να πάει στο σπίτι του κουνιάδου του στην Κέρκυρα. Την Μεγάλη Παρασκευή, έχοντας φτάσει στο νησί, παίρνει το μηχανάκι του κουνιάδου του για να πάει μια βόλτα με τους φίλους του, το μεσημέρι δεν επιστρέφει, και το απόγευμα της ίδιας μέρας ξεκινούν να τον ψάχνουν οι συγγενείς. 

Το Μεγάλο Σάββατο γίνεται καταγγελία στο αστυνομικό τμήμα του νησιού από τον κουνιάδο και ένα φίλο του 47χρονου. Τελικά, μετά από διάφορες περιπέτειες, ο 47χρονος εντοπίζεται το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου.

ΠΑΣΧΑΛΙΝΗ... ΓΚΑΦΑ! 

Ο άτυχος 47χρονος είχε τρακάρει θανάσιμα το βράδυ της Μεγάλης Παρασκευής, αλλά η αστυνομία πίστευε ότι άλλος είναι ο ΝΕΚΡΟΣ! Τι και αν είχε γίνει καταγγελία από τον κουνιάδο, οι αστυνομικοί νόμιζαν ότι ο κουνιάδος δεν ζει!  Πίστευαν ότι ο νεκρός του τροχαίου ήταν ο άνθρωπος που είχε κάνει την καταγγελία για την εξαφάνιση! Τελικά και αφού προηγήθηκαν διάφορα παρατράγουδα, ανακάλυψαν ότι ο άνθρωπος που είχε σκοτωθεί ήταν ο 47χρονος! 

"Είναι τρέλα αυτό που περάσαμε"

«Είναι απίστευτο αυτό που περάσαμε…  Είναι τρέλα! Να ψάχνουμε δύο μέρες τον άνθρωπο μας και να μην μπορούμε να βρούμε που είναι; Να υπάρχει τροχαίο με μηχανάκι και η αστυνομία να μην μπορεί να βρει τον ιδιοκτήτη; Ακούσαμε για το τροχαίο, αλλά οι πληροφορίες έλεγαν ότι σκοτώθηκε ένας 37χρονος και όχι ο συγγενής μας. Να υπάρχει...  νεκρός και να μην ψάχνουν (σσ οι αστυνομικοί) την οικογένεια του;»,  διερωτήθηκε μεταξύ άλλων στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», ένας ξάδελφος του θύματος.

O ίδιος έκανε μια παράκληση, κλείνοντας. Όπως είπε, στο σημείο του δυστυχήματος χάθηκαν το ρολόι και το κινητό του θύματος, και ζήτησε αν κάποιος από τον κόσμο, τα βρει για συναισθηματικούς λόγους να τα παραδώσει στην αστυνομία, ώστε να επιστραφούν στην οικογένεια. 

Υπενθυμίζουμε ότι τις ημέρες του θρίλερ στο νησί βρίσκονταν ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας και η σύζυγος του, Μπέτυ Μπαζιάνα και το …βάρος της ΕΛ.ΑΣ είχε "πέσει" στο πρωθυπουργικό ζεύγος. 

Δείτε περισσότερα στο ΒΙΝΤΕΟ του Star

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top