Δολοφονία 24χρονου στα Ανώγεια: Εμπλέκονται και άλλα άτομα(;)

Tι ζητούν οι κάτοικοι της περιοχής-Ανάστατη η τοπική κοινωνία από το άγριο φονικό

Δολοφονία 24χρονου στα Ανώγεια:Εμπλέκονται και άλλα άτομα

Σοκαρισμένοι είναι οι κάτοικοι στα Ανώγεια Μυλοποτάμου μετά την δολοφονία του 24χρονου κτηνοτρόφου Μανώλη Στρατάκη.

Όπως σας έχει ήδη ενημερώσει το star.gr, ο νεαρός άνδρας δολοφονήθηκε από συγγενικό του πρόσωπο (πιθανότατα ξάδερφό του). Το άγριο φονικό, έγινε στις 4 το απόγευμα της Κυριακής.

Οι δυο άντρες βρίσκονταν πάνω στον Ψηλορείτη κοντά στα Ανώγεια, όταν η κουβέντα τους κατέληξε σε λογομαχία και άγριο τσακωμό, με αποτέλεσμα να «μιλήσει» το όπλο και ο 24χρονος Μανώλης να πυροβοληθεί θανάσιμα.

ΤΟ ΘΥΜΑ

Την ώρα λοιπόν που οι έρευνες είναι σε εξέλιξη για τον εντοπισμό και την σύλληψη του δράστη, κάτοικοι της περιοχής σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ζητούν έρευνα για το αν εμπλέκονται στην δολοφονία του 24χρονου και άλλα άτομα. Συγκεκριμένα, ζητούν από την αστυνομία να δει αν βρήκε κάλυκα από το όπλο του δράστη, ή περισσότερους κάλυκες οπότε και υπήρξε εμπλοκή και άλλων ατόμων.

Να σημειώσουμε, ότι οι αστυνομικές δυνάμεις παραμένουν στην περιοχή, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται για τον εντοπισμό και σύλληψη του δράστη. Από χθες και για όλη τη διάρκεια της νύχτας η ΕΛΑΣ είχε αποκλείσει το χώρο του εγκλήματος, ενώ σήμερα το πρωί έγινε αυτοψία και περισυλλογή στοιχείων από το σημείο που έπεσε νεκρός ο νεαρός κτηνοτρόφος.

Το άγριο φονικό είναι αποτέλεσμα μιας μακρόχρονης, διαμάχης μεταξύ δύο οικογενειών με στενό βαθμό συγγένειας αλλά και με στενή γειτονία. Πριν από μερικά χρόνια είχε συμβεί και πάλι συμπλοκή των δύο οικογενειών με πυροβολισμούς.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top