ΤΡΟΧΑΙΟ ΠΑΝΤΕΛΙΔH: Στον εισαγγελέα Κυριάκου και Αρναούτη – ΞΕΣΠΑΣΕ η Μίνα

Νέα επίθεση στην οικογένεια του αξέχαστου τραγουδιστή μέσω facebook

 ΤΡΟΧΑΙΟ ΠΑΝΤΕΛΙΔH: Στον εισαγγελέα Κυριάκου και Αρναούτη – ΞΕΣΠΑΣΕ η Μίνα

Δεν σταματούν οι εξελίξεις στην υπόθεση του τροχαίου του Παντελή Παντελίδη. Την περασμένη εβδομάδα, ο εισαγγελέας διέταξε τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης, προκειμένου να διερευνηθούν τυχόν ευθύνες της Μίνας Αρναούτη και της Φρόσως Κυριάκου που επέβαιναν στο τζιπ.

Συγκεκριμένα, όπως αναλυτικά είχαμε μεταδώσει στο star.gr, ο εισαγγελέας καλεί τη Φρόσω Κυριάκου να απολογηθεί για ενδεχόμενες ευθύνες για ανθρωποκτονία από αμέλεια και ψευδορκία μάρτυρα και τη Μίνα Αρναούτη, μόνο για ψευδορκία μάρτυρα.

Η Φρόσω Κυριάκου τηρεί μέχρι στιγμής σιγή ιχθύος, ωστόσο η Μίνα Αρναούτη ξέσπασε μέσα από την προσωπική της σελίδα στο Facebook, καθώς μετά από 45 μέρες νοσηλείας στον Ευαγγελισμό και 8 χειρουργεία, δεν μπορεί άλλο να αντέξει τον "πόλεμο" που δέχεται, για το τροχαίο δυστύχημα, στο οποίο σκοτώθηκε ο Παντελής Παντελίδης.

Με τη νέα ανάρτηση της, η Μίνα Αρναούτη αφήνει νέες αιχμές στην οικογένεια Παντελίδη.

«Πάει και η ασφάλεια μου. Ούτε ΙΚΑ, τώρα μετά από ένα χρόνο! Από τα νταλαβέρια που μου χρέωναν σε άγνωστα σημειώματα που κοινοποιούσαν (χωρίς να είναι αποδεικτικό στοιχείο καν για το δικαστήριο) προφανώς από εκεί θα είχα και τα ένσημα μου. Κατά τα άλλα είχαν καλές προθέσεις, αφού ήρθαν και μου φέρανε μια γλάστρα. Ήταν ότι χρειαζόμουν εγώ και η μητέρα μου στην εντατική που ήμουν 45 μέρες», έγραψε χαρακτηριστικά.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top