ΑΥΤΗ είναι η ΝΙΚΗΤΡΙΑ του μεγάλου διαγωνισμού του star.gr – Κέρδισε το πρώτο βραβείο των 300 ευρώ

«Τα χρήματα ήρθαν στην καλύτερη στιγμή» - Πρώτη ανάρτηση: 10:19

ΑΥΤΗ είναι η ΝΙΚΗΤΡΙΑ του μεγάλου διαγωνισμού του star.gr

Η κυρία Αγγελική Μαρκάκη είναι η μεγάλη νικήτρια του διαγωνισμού του star.gr, η οποία κέρδισε το πρώτο βραβείο των 300 ευρώ, καθώς το βιντεάκι που έστειλε ψηφίστηκε περισσότερο από τους αναγνώστες μας.

Φανατική αναγνώστρια και η ίδια του star.gr, όπως μας είπε έμαθε αμέσως για το διαγωνισμό και με την προτροπή της 17χρονης κόρης της αποφάσισαν να δοκιμάσουν την… τύχη τους και να στείλουν ένα βιντεάκι με το άλλο μέλος της οικογένειας… τη γάτα που είναι φανατική ποδοσφαιρόφιλη.

«Ήταν ιδέα της κόρης μου να πάρουμε μέρος στο διαγωνισμό κι έτσι στείλαμε το βιντεάκι, το οποίο είχα τραβήξει εγώ την περασμένη Κυριακή. Όταν έμαθε ότι κερδίσαμε τρελάθηκε από τη χαρά της. Η γατούλα μας πληρώνει τη νύφη γιατί την κυνηγάει σε όλο το σπίτι και της δίνει συγχαρητήρια», λέει στο star.gr η μεγάλη νικήτρια του διαγωνισμού.

Τα χρήματα μάλιστα έρχονται την πιο κατάλληλη στιγμή, μιας και η κυρία Μαρκάκη είναι άνεργη με την κόρη της να προετοιμάζεται για να δώσει Πανελλήνιες στο Χημικό του Πανεπιστημίου Αθηνών.

«Τα χρήματα ήρθαν την πιο σωστή στιγμή. Όλα θα πάνε για τον καλύτερο σκοπό της ζωής μου, την κόρη μου. Ένα μέρος θα της το δώσω για να πάει στην πενταήμερή της με το σχολείο και τα υπόλοιπα θα πάνε σε φροντιστήρια και μαθήματα μέχρι να δώσει Πανελλήνιες», μας λέει.

Μάλιστα όπως λέει αν τραβήξει και κανένα ακόμα ωραίο βιντέακι θα το  ξαναστείλει στο διαγωνισμό μας και ποιος ξέρει, μπορεί να είναι και πάλι τυχερή.

Ο Άκης Πάνου ο δεύτερος νικητής του διαγωνισμού που κέρδισε 150 ευρώ

Ο Άκης Πάνου είναι ο αναγνώστης του star.gr που κέρδισε το δεύτερο βραβείο των 150 ευρώ, χάρη στην απίθανη αντίδραση της σκυλίτσας του, της Άριας απέναντι σε έναν Άγιο Βασίλη που παίζει μουσική. 

Όπως μας είπε ο ίδιος η Άρια, είναι ένα πανέξυπνο ημίαιμο σκυλάκι, το οποίο βρήκε εγκαταλελειμμένο στην Εθνική οδό, σε ηλικία 2 μηνών. Από τότε οι δυο τους είναι αχώριστοι.

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω το star.gr για τον διαγωνισμό του και να συγχαρώ την νικήτρια του 1ου βίντεο και τους συμμετέχοντες», είπε

Το χρηματικό έπαθλο, θα το χρησιμοποιήσει για την ιατρική φροντίδα της Άριας, όπως είναι η στείρωσή της, καθώς  όπως λέει είναι μια ιδιαίτερα κοστοβόρα επέμβαση, κυρίως για τα θηλυκά κατοικίδια, αλλά αποτελεί διεθνώς την πιο ανθρώπινη πράξη διαχείρισης του υπερπληθυσμού των κατοικίδιων ζώων. 
 

Της Ευαγγελίας Ντούρου

Email: entourou@star.gr

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top