ΝΕΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΦΩΤΙΑ: Αγόραζε ΜΑΡΤΙΝΙ και ΜΠΥΡΕΣ ο ειδικός φρουρός μετά τη δολοφονία του ταξιτζή στην Καστοριά

Το δόλωμα με το οποίο τον έβγαλε από ταξί και τον σκότωσε-Πρώτη ανάρτηση:16-03-2017 14:10

Αγόραζε ΜΑΡΤΙΝΙ και ΜΠΥΡΕΣ ο ειδικός φρουρός

Νέες αποκαλύψεις για την εν ψυχρώ δολοφονία του 52χρονου οδηγού ταξί στην Καστοριά από ειδικό φρουρό κάνει στην εφημερίδα «Ειδήσεις» ο φίλος του θύματος Νίκος Τοτονίδης.

«Του είπε ότι θα παραλάβει ένα κουτί με αλυσοπρίονα και εκτιμώ ότι πρέπει να του φώναξε: “έλα να με βοηθήσεις”. Έτσι τον οδήγησε στην αποθήκη κι εκείν τον εκτέλεσε εν ψυχρώ», είπε και πρόσθεσε:

«Όλα έγιναν έξω από το ταξί. Το όχημα ήταν κλειδωμένο και απείραχτο. Πήγα κι εγώ στο σημείο της εκτέλεσης του Κοσμά, το οποίο απέχει 50 μέτρα από το ταξί, ακριβώς μπροστά στην είσοδο της αποθήκης του πατέρα του αστυνομικού. Δεν έχουν βρεθεί ακόμη η κερματοθήκη, το τάμπλετ, αλλά και το πορτοφόλι του. Ωστόσο, βρέθηκαν πάνω του γύρω στα 250 ευρώ που τα είχε τραβήξει από την τράπεζα για να πληρώσει την εφορία. Δεν γνωρίζω ποιο ήταν το κίνητρο του εκτελεστή του φίλου μου. Αυτό που γνωρίζω είναι ότι ήταν άψογος χαρακτήρας, δεν του άρεσαν οι φασαρίες. Να σταματήσουν τα κουτσομπολιά ότι ο δολοφόνος γνώριζε το θύμα. Αυτά που ακούγονται πληγώνουν τη φήμη του φίλου μου και της οικογένειάς του».

Συγκλονιστικά είναι όμως και τα στοιχεία για τις κινήσεις του 30χρονου ειδικού φρουρού αμέσως μετά τη δολοφονία του ταξιτζή.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα, αμέσως μετά το φονικό τηλεφώνησε στον σύζυγο της αδελφής της γυναίκας του και του ζήτησε 200 ευρώ δανεικά.

Οι δυο τους έδωσαν ραντεβού στο κέντρο της πόλης και μόλις ο 30χρονος πήρε τα χρήματα τηλεφώνησε στη σύζυγό του και της είπε:

«Θα πάω να σου ψωνίσω αυτά που μου ζήτησες».

Στη συνέχεια πήγε στο σούπερ μάρκετ και μεταξύ άλλων αγόρασε ένα μπουκάλι μαρτίνι και μπύρες. Γύρισε στο σπίτι του, έφαγε με τη γυναίκα του σαν να μην έχει συμβεί τίποτα και στη 01:30 τα ξημερώματα τον κάλεσαν από την υπηρεσία του για να συμμετάσχει στις έρευνες για το έγκλημα που ο ίδιος είχε κάνει.

Γύρω στις 03:00 τα ξημερώματα όμως αποκαλύφθηκε το ένοχο μυστικό του και συνελήφθη.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 30χρονος κάθεται αμίλητος μέσα στη φυλακή και δεν έχει ζητήσει τίποτα.

Κρατείται στη δεύτερη πτέρυγα των φυλακών Φελλίου των Γρεβενών, στην πτέρυγα των… «εργαζομένων» όπως λέγεται στη γλώσσα των φυλακών.

Δεν κρατείται σε ειδικό κελί, αλλά μαζί με άλλους τρεις Έλληνες, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες η επιλογή των συγκεκριμένων φυλακών δεν έγινε τυχαία, αλλά για λόγους ασφαλείας μετά την αποκάλυψη ότι το 2014 είχε πυροβολήσει τον τρομοκράτη Νίκο Μαζιώτη.

Ο 30χρονος ειδικός φρουρός ισχυρίστηκε στην απολογία του ότι είναι εθισμένος στον τζόγο και σκότωσε τον οδηγό ταξί για να του κλέψει 200 ευρώ.

Η αστυνομία πάλι δεν πείθεται και εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα. Θύτης και θύμα δεν φαίνεται να γνωρίζονταν και πλέον στο μικροσκόπιο έχουν μπει με εντολή εισαγγελέα όλα τα τηλεφωνήματα που έχουν γίνει τον τελευταίο καιρό.

Οι αρχές θέλουν να δουν εάν υπήρξε κάποια επικοινωνία μεταξύ των δύο ή εάν θύμα και θύτης είχαν επαφές με κοινά άτομα.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top