ΜΟΝΟ ΣΤΟ STAR: "Ψάχνουμε να βρούμε κάτι κακό για τον Κοσμά και δεν μπορούμε"- Τι λέει ο ξάδερφος του δολοφονημένου ταξιτζή στην Καστοριά

Την προσωπική του εξομολόγηση έκανε στο Star και την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα»

Την προσωπική του εξομολόγηση έκανε στο Star και την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» ο ξάδερφος του αδικοχαμένου γαλανομάτη ταξιτζή στην Καστοριά, του Κοσμά.

«Δεν υπάρχει λογική σε αυτό! Είναι απορίας άξιο. Τον γιο του τον είχε βάλει να δουλεύει στο ταξί μαζί του. Η κόρη του σπουδάζει και δουλεύει στη Γερμανία. Ήταν οικογένεια!».

Ο Κοσμάς δεν είχε ανοιχτούς λογαριασμούς ή προηγούμενα με κανέναν, όπως υποστηρίζει ο ξάδερφός του. «Αν μιλούσαμε για οποιονδήποτε άλλο μέσα στο σόι, θα βρίσκαμε 100 λόγους να του κρατάει κανείς απωθημένο. Για εκείνον, προσπαθούμε να βρούμε κάτι κακό και δεν μπορούμε! Δεν είχε ποτέ προστριβές».

Ο δράστης ισχυρίστηκε ότι το κίνητρό του ήταν η ληστεία. Αυτό, όμως, φαίνεται ότι μπερδεύει τα πράγματα, αντί να τα ξεκαθαρίζει, καθώς δεν πήρε χρήματα από τον άτυχο άνδρα. «Όλοι ψάχνουν να βρουν το γιατί. Περιμένουν όλοι πώς και πώς να πάει στον ανακριτή, μήπως και βρεθεί τίποτα παραπάνω».

Την ίδια στιγμή, όπως σας έχει ενημερώσει το star.gr, ο 30χρονος αστυνομικός που ομολόγησε τον φόνο του ταξιτζή, υποστήριξε ότι δεν ήθελε να σκοτώσει αλλά να κλέψει. Μετά την απολογία του, νωρίτερα σήμερα, Δευτέρα, ο 30χρονος μεταφέρθηκε στις φυλακές Γρεβενών. 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top