Στη ΦΥΛΑΚΗ ο Ειδικός Φρουρός για τη δολοφονία του γαλανομάτη ταξιτζή στην Καστοριά-Τον εκτέλεσε για 200 ευρώ!

Μεταφέρεται στις φυλακές Γρεβενών μετά από τη μαραθώνια απολογία του

Μετά από πεντέμισι σχεδόν ώρες  ολοκληρώθηκε η μαραθώνια απολογία του 30χρονου ειδικού φρουρού, ο οποίος ομολόγησε ότι δολοφόνησε τον ταξιτζή στην Καστοριά.

Όπως αναφέρει το alpha fm, η απολογία του ξεκίνησε στις 08:10 και ολοκληρώθηκε στις 13:30, με τον εισαγγελέα και τον ανακριτή να διατάσσουν την προφυλάκισή του.

Ο ειδικός φρουρός μεταφέρεται στις φυλακές Γρεβενών, ενώ πολύ αυστηρά ήταν τα μέτρα ασφαλείας στο δικαστικό μέγαρο κατά τη μεταφορά του.

Η αστυνομία φοβόταν σοβαρά επεισόδια και για το λόγο αυτό οδήγησε τον 30χρονο δράστη στο γραφείο του εισαγγελέα νωρίτερα από ότι είχε ανακοινωθεί.

Το περιπολικό σταμάτησε έξω από το δικαστικό μέγαρο λίγο μετά τις 08:00 το πρωί και ο ειδικός φρουρός βγήκε καλυμμένος με μια μπλούζα για να κρύψει τα χαρακτηριστικά του. Λίγο μετά τις 9:00 συνάδελφοι του θύματος απέκλεισαν με τα οχήματά τους συμβολικά το χώρο και περίμεναν να ολοκληρωθεί η απολογία του.

Συνάδελφος μάλιστα του ειδικού φρουρού φέρεται να έχει καταθέσει πως μια μέρα πριν το αιματηρό περιστατικό, τον άκουσε να μιλά στο τηλέφωνο και να λέει “πού θα βρω τώρα 200 ευρώ”.

Αρκετοί είναι εκείνοι που λένε ότι ο 30χρονος είχε περίεργη συμπεριφορά και είχε καυγαδίσει με αρκετούς συναδέλφους του, όμως τίποτα από όλα αυτά δεν προμήνυε ότι θα έφτανε στο έγκλημα.

Ο ίδιος ισχυρίστηκε ότι το κίνητρό του ήταν η ληστεία και ότι τον εκτέλεσε για 200 ευρώ όμως η συμπεριφορά του και τα λάθη που έκανε δεν πείθουν για τους ισχυρισμούς του.

Ειδικοί υποστηρίζουν ότι λόγω της εμπειρίας του στην αστυνομία δε θα έπρεπε να αφήσει ίχνη και δε θα έπρεπε να πάρει το ταξί από σημείο όπου θα τον κατέγραφαν κάμερες, ούτε και να οδηγήσει το θύμα σε περιοχή που θα την συνέδεαν άμεσα με τον ίδιο.

Τέλος, λένε έμπειροι αστυνομικοί, σε καμία περίπτωση δεν θα άφηνε τη “σφραγίδα” του πυροβολώντας τον άτυχο ταξιτζή με το προσωπικό του όπλο, το οποίο μάλιστα είναι το μοναδικό στην περιοχή και άμεσα θα οδηγούσε τους συναδέλφους σε εκείνον.

Γρίφος λοιπόν παραμένει ακόμα το κίνητρο της δολοφονίας. Ο ίδιος ισχυρίζεται ότι δεν γνώριζε προσωπικά το θύμα, όμως φαίνεται ότι εκείνον είχε βάλει στο στόχαστρο, αφού περίμενε να μείνει μόνος στην πιάτσα των ταξί. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top