ΕΓΚΛΗΜΑ Καστοριά-Η οικογένεια του ειδικού φρουρού που ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΕ τον 52χρονο οδηγό ταξί ΖΗΤΑ ΤΑΠΕΙΝΑ ΣΥΓΓΝΩΜΗ

Τι αναφέρει αναλυτικά σε ανακοίνωσή της

Με ανακοίνωσή της η οικογένεια του 30χρονου ειδικού φρουρού που σκότωσε τον 52χρονο ταξιτζή στην Καστοριά, ζητά συγγνώμη και εκφράζει τα συλλυπητήριά της στην οικογένεια του θύματος.

Ολόκληρη η ανακοίνωσης της οικογένειας:

«Εμείς, η οικογένεια του Ειδικού Φρουρού που κατηγορείται για την αποτρόπαια πράξη της αφαίρεσης της ζωής ενός συνανθρώπου μας, συναισθανόμενοι το βαρύ πένθος της συζύγου και των τέκνων του εκλιπόντος, Καλλιάνθης, Νικολάου και Αθανασίας, μέσα από την καρδιά μας και με πόνο ψυχής συλλυπούμαστε ειλικρινά.

Γνωρίζουμε ότι δεν υπάρχει επιστροφή για το κακό που έγινε. Μεγαλύτερη αξία από την ανθρώπινη ζωή δεν υπάρχει.

Με επίγνωση του μεγέθους του κακού που έγινε στην οικογένεια του εκλιπόντος, ζητάμε ταπεινά συγνώμη. Αισθανόμαστε βαθιά το μέγεθος των τραγικών στιγμών της οικογένειας.

Ο 52χρονος αδικοχαμένος οδηγός ταξί

 

Το ίδιο δράμα ζούμε και εμείς, που το παιδί μας που αναθρέψαμε με τόση αγάπη, οδηγήθηκε σε αυτή την αποτρόπαια πράξη.

Ξαφνικά η περηφάνια για τον ήρωά μας, που με κίνδυνο της ζωής του άσκησε το υπηρεσιακό του καθήκον, έγινε θρήνος για εμάς, την οικογένειά του. Ελπίζουμε ο Θεός να σταλάξει βάλσαμο στους ανθρώπους που πενθούν για την απώλεια του δικού τους ανθρώπου και συνανθρώπου μας που τόσο άδικα χάθηκε και να γαληνέψει την ψυχή του παιδιού μας για να μπορέσει να ζητήσει συγχώρεση από τον Μεγαλοδύναμο για την αδικαιολόγητη πράξη του.»

Η οικογένεια του Ειδικού Φρουρού.

Την ίδια ώρα, με σπαραχτικό τρόπο αποχαιρέτησε τον δολοφονημένο οδηγό ταξί στην Καστοριά Κοσμά Τζέλιο η κόρη του.

Η Αθανασία Τζέλιου ανήρτησε φωτογραφία της μαζί με τον πατέρα της στον προσωπικό  της λογαριασμό στο facebook, ενώ συγκινητικές είναι και οι απαντήσεις που δίνει σε άλλους χρήστες που της εκφράζουν τα συλλυπητήριά τους.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top