Σφίγγει ο κλοιός για τον μανιακό δολοφόνο-Τουλάχιστον δύο κάτοικοι Κηφισιάς οι βασικοί ύποπτοι

Μαρτυρία οδηγού για τον δράστη

Αυτός ο νεαρός άνδρας με την μπλε αθλητική φόρμα, αποτελεί τις τελευταίες ημέρες το επίκεντρο των συζητήσεων μεταξύ των οδηγών ταξί στην πιάτσα του σταθμού της Κηφισιάς.

Τον περιγράφουν ως ένα άτομο με επιθετική συμπεριφορά προς τους οδηγούς, που σε άλλη περίσταση ίσως θα άγγιζε τα όρια ακόμη και του γραφικού, αν δεν είχαν προηγηθεί οι δύο δολοφονικές επιθέσεις στην περιοχή.

Οι  φωτογραφίες βρίσκονται στα χέρια της αστυνομίας που ερευνά την υπόθεση. Τα χαρακτηριστικά του νεαρού ταιριάζουν αρκετά με αυτά του υπόπτου, όπως λέει στο STAR ένας οδηγός,  ο οποίος προσπαθεί να ερμηνεύσει την επιθετική συμπεριφορά που επιδεικνύει στο δρόμο.

«Είναι ένας ψηλός, αδύνατος, είναι μόνιμα με αθλητικά ρούχα και μόνιμα με καπέλο το καλοκαίρι ή κάποια κουκούλα το χειμώνα.  Όσο τον έχω δει εγώ κινείται μπροστά από το σταθμό της Κηφισιάς, του ηλεκτρικού σταθμού. Τώρα δεν ξέρω αν με κάποιον είχε κάποια προστριβή, μήπως είχε κάποιο ψιλοατύχημα, δεν μπορώ να το ξέρω  αυτό, αλλά είναι πάρα πολύ επιθετικός!», αναφέρει συγκεκριμένα.

Οι αστυνομικοί δίνουν πλέον μάχη με το χρόνο προσπαθώντας να εξαλείψουν και το παραμικρό λάθος που θα έδινε την ευκαιρία στον αδίστακτο δολοφόνο να κάνει και πάλι την εμφάνισή του στην περιοχή της Κηφισιάς.

Οι δύο δολοφονικές επιθέσεις σε βάρος των οδηγών ταξί έγιναν με 18 μέρες διαφορά η μία από την άλλη. Μια περιοδικότητα που όπως λένε οι αστυνομικοί, εάν τηρηθεί ευλαβικά από τον εμμονικό  δράστη, τότε πιθανότατα απομένουν κάτι λιγότερο από δέκα μέρες για την τρίτη επανεμφάνισή του.

Υπάρχει ωστόσο διάχυτη αισιοδοξία για την πορεία των ερευνών καθώς ήδη έχουν στοχοποιηθεί τουλάχιστον δύο νεαροί που εμφανίζονται από τις κάμερες ασφαλείας καταστημάτων στην οδό Λεβίδου, να κινούνται στην περιοχή την ώρα που περνούσε το ταξί με τον άτυχο οδηγό, ο οποίος  δολοφονήθηκε λίγα λεπτά αργότερα στη Χαριλάου Τρικούπη.

Το κρίσιμο σημείο ωστόσο δεν είναι απλώς να εντοπιστούν αυτά τα άτομα, αλλά να υπάρξει αδιαμφισβήτητη εργαστηριακή ταυτοποίηση του βασικού υπόπτου με τα ευρήματα  που εντοπίστηκαν στο τόπο της δολοφονίας.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top