ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ! Άφησαν 47χρονο να πεθάνει αβοήθητος στο νοσοκομείο Μυτιλήνης

Τον βρήκαν νεκρό και μελανιασμένο στις τουαλέτες

 Άφησαν 47χρονο να πεθάνει αβοήθητος στο νοσοκομείο Μυτιλ

Σοκ και οργή προκαλούν οι καταγγελίες των συγγενών ενός 47χρονου άνδρα από τη Μυτιλήνη, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή την περασμένη Τρίτη στο νοσοκομείο της πόλης.

Σύμφωνα με τους συγγενείς του άνδρα, ο 47χρονος επισκέφθηκε τα εξωτερικά ιατρεία του νοσοκομείου με αφόρητους πόνους στο στήθος και στην πλάτη. Εκεί οι γιατροί του έκαναν τις απαραίτητες εξετάσεις και διαπίστωσαν ότι έχει υποστεί ισχαιμικό επεισόδιο, κρίνοντας ότι πρέπει να παραμείνει στο νοσοκομείο.

Από εκεί όμως αρχίζει ο Γολγοθάς του άνδρα. Όπως καταγγέλλει η οικογένειά του, διαμαρτυρόταν ότι πονούσε αφόρητα, αλλά κανείς γιατρός δεν πήγαινε για να τον εξετάσει, παρά μόνο κάποιοι ειδικευόμενοι.

Το πρωί της Τρίτης μάλιστα τον είχε επισκεφθεί στο δωμάτιό του ένας φίλος του, στον οποίο ο 47χρονος παραπονιόταν διαρκώς ότι πονούσε, χωρίς όμως να ευαισθητοποιείται κάποιος από τους γιατρούς ή το νοσηλευτικό προσωπικό.

Ο φίλος του έφυγε και όταν μετά από ώρα τον κάλεσε στο κινητό για να δει πώς είναι, δεν πήρε καμία απάντηση με αποτέλεσμα να ανησυχήσει. Ειδοποίησε λοιπόν το νοσοκομείο, το νοσηλευτικό προσωπικό τον αναζήτησε και τελικά τον βρήκαν μετά από μία ώρα νεκρό στις τουαλέτες του νοσοκομείου.

Οι συγγενείς του άτυχου άνδρα μιλούν για αδιαφορία των γιατρών και σημειώνουν ότι αν είχαν δείξει την πρέπουσα προσοχή, τώρα ο άνθρωπός τους θα ήταν ζωντανός.

Η νεκροψία – νεκροτομή αναμένεται να ρίξει φως στα αίτια θανάτου του άνδρα, ενώ σιγήν ιχθύος τηρούν το νοσηλευτικό προσωπικό και οι γιατροί του νοσοκομείου. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top