Οι άνθρωποι έφυγαν, έμειναν μόνο τα λάστιχα! Σε προσκυνητάρι μετατράπηκε ο τόπος της τραγωδίας με την Πόρσε-Το Star στο σημείο

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ

Στο σημείο του απίστευτου τροχαίου στην Εθνική Οδό Αθηνών-Λαμίας, όπου τρεις νέοι άνθρωποι και ένα μικρό αγοράκι έχασαν τη ζωή τους, την περασμένη Κυριακή βρέθηκε ο δημοσιογράφος του Star Βαγγέλης Γκούμας.

Όπως μετέδωσε ο δημοσιογράφος στο κεντρικό δελτίο του Star και στην Μάρα Ζαχαρέα, ο τόπος της τραγωδίας μετατράπηκε σε προσκυνητάρι, στο οποίο αφήνουν λουλούδια.

«Οι οικογένειες περιμένουν με αγωνία το πόρισμα, ώστε να δουν τι ακριβώς συνέβη με την μοιραία Πόρσε», είπε ο Βαγγέλης Γκούμας,εκφράζοντας την απορία πως ενώ έχουν περάσει τρεις μέρες από το τροχαίο οι αστυνομικοί δεν έχουν συλλέξει όλα τα ευρήματα-κομμάτια που υπάρχουν στο σημείο της τραγωδίας!

«Είναι δυνατόν οι δημοσιογράφοι να βρίσκουν και να συλλέγουν τα λάστιχα,, πριν από τους αστυνομικούς; Είναι σίγουροι στην τροχαία ότι έχουν μαζέψει τα πάντα;», διερωτήθηκε ο δημοσιογράφος, μεταφέροντας στο δελτίο ειδήσεων όλα τα ερωτήματα που, όπως είπε, του θέτει ο κόσμος.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top