ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ:Η εξομολόγηση του πατέρα της αδικοχαμένης Φαίης-Ζητά δικαίωση και βλέπει την άλλη του κόρη στο εδώλιο

"Δεν μπορώ να την συγχωρήσω, ενώ δεν έχω ακούσει ούτε μια συγγνώμη"

Στην εκπομπή Αλήθειες με την Ζήνα μίλησε ο πατέρας της  23χρονης Φαίης από τη Νέα Μάκρη, η οποία τον Απρίλιο του 2013 είχε συγκλονίσει το Πανελλήνιο.

Όπως σας έχει ήδη ενημερώσει το star.gr, η ιστορία είναι συγκλονιστική, καθώς η καλλονή Φαίη ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου από τον τότε 25χρονο σύντροφό της, ο οποίος σε 1ο βαθμό καταδικάστηκε σε ισόβια κάθειρξη χωρίς να του αναγνωριστεί κανένα ελαφρυντικό.

Η άτυχη κοπέλα, είχε χτυπηθεί πάρα πολλές φορές στο κεφάλι. Ο θάνατός της προήλθε από κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, ενώ είχε γύρω στα 40 λακτίσματα (χτυπήματα) με τα πόδια σε όλο της το κορμί.

Ωστόσο εκτός από τον άγριο ξυλοδαρμό της, αυτό που είχε προκαλέσει σοκ ήταν και η αποκάλυψη του ερωτικού τριγώνου ανάμεσα στην 23χρονη Φαίη, στην 32χρονη αδερφή της, και στον 25χρονο σύντροφο της.

«Πάρα πολύ δύσκολα ήταν για εμένα όλα αυτά τα τέσσερα χρόνια. Μπορεί να πέρασαν αλλά για εμένα η ζωή σταμάτησε και έχω μείνει μόνος μου. Έχασα και τη σύζυγό μου. Η μικρή μου κόρη, έφυγε πολύ άδικα. Για την άλλη κόρη μου ακόμα το τοπίο δεν έχει καθαρίσει», αναφέρει αποκλειστικά στο STAR ο πατέρας της αδικοχαμένης Φαίης, κύριος Αντώνης Μπλάχας.

«Από ότι γνωρίζω η μεγάλη μου κόρη είχε δημιουργήσει προβλήματα στη σχέση της Φαίης με τον δράστη. Αλλά για ποιο λόγο την χτύπησε τόσο άγρια; Ο κατηγορούμενος ξέρει πολεμικές τέχνες και γνώριζε καλά πώς πρέπει να χτυπήσει για να κόψει το νήμα της ζωής της Φαίης. Την 23χρονη κόρη μου, δεν την είχε χτυπήσει μόνο μια φορά, αλλά δυο-τρεις φορές», προσθέτει ο ίδιος.

Υπενθυμίζεται ότι η αδερφή της Φαίης, πρωτόδικα, καταδικάστηκε σε 5 έτη φυλάκιση για ψευδορκία μάρτυρα και υπόθαλψη εγκληματία, καθώς είχε παρουσιάσει μια ψευδή εκδοχή για το πώς συνέβησαν τα πράγματα τα ξημερώματα της 6ης Απριλίου, καλύπτοντας για κάποιο διάστημα τον κατηγορούμενο.

Ο κύριος Αντώνης Μπλάχας αναφέρει για την μεγάλη του κόρη: «Μου είχε πει ταραγμένη ,πως βρήκαν την Φαίη τυχαία χτυπημένη στο δρόμο και εγώ το πίστεψα. Δεν μπόρεσα ποτέ να μάθω ποια είναι η πραγματικότητα, μου έλεγε και εμένα ψέματα. Στην κηδεία της μητέρας της δεν ήρθε, ήταν στο εξωτερικό», λέει.

Τέλος τονίζει: «Να συγχωρήσω κάτι ενώ δεν έχω πάρει μια συγγνώμη; Δεν ήρθε η μεγάλη μου κόρη, έστω μια φορά να μου πει γιατί συνέβη αυτό στη Φαίη. Ας είμαι κατακριτέος για αυτό. Ούτε στην μητέρα της που ήταν κατάκοιτη ζήτησε συγγνώμη. Μου είναι δύσκολο να αντικρύσω τον δολοφόνο της κόρης μου».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top