Έπιασαν ΜΑΝΑ και ΚΟΡΗ για εμποριο ναρκωτικών

Η Αστυνομία ερευνά αν εμπλέκονται κι άλλα άτομα στην υπόθεση.

Έπιασαν ΜΑΝΑ και ΚΟΡΗ για εμποριο ναρκωτικών

Μια οικογένεια Ρομά στη Θεσσαλονίκη έστησε μεγάλη "επιχείρηση"  εμπορίας και διακίνησης μεγάλων ποσοτήτων ναρκωτικών, σε σπίτι -φρούριο στο Κορδελιό, που φυλασσόταν μέχρι και με υπερσύγχρονο σύστημα παρακολούθησης, με κάμερες που κατέγραφαν κάθε κίνηση εξωτερικά και περιμετρικά, έτσι ώστε να αποφευχθεί τυχόν αστυνομικός έλεγχος

Η ΕΛ.ΑΣ., ακολουθώντας τα ίχνη των φερόμενων ως εμπόρων, συνέλαβε μία 48χρονη, την 24χρονη κόρη της και την 37χρονη ανιψιά της. Στην κατοχή των γυναικών, εντοπίστηκαν σχεδόν 20 κιλά ηρωίνης, ποσότητα που κατασχέθηκε. Κατασχέθηκαν, συγκεκριμένα, 39 δέματα με συνολικά 19 κιλά και 754 γραμμάρια ηρωίνης που προορίζονταν να διοχετευτούν σε πιάτσες του «λευκού θανάτου» της συμπρωτεύουσας.

Όπως φαίνεται, η δίωξη ναρκωτικών Θεσσαλονίκης είχε από καιρό πληροφορίες για τη δράση της «οικογενειακής επιχείρησης» και χθες, Πέμπτη, έγινε έφοδος στην "κρύπτη". 

Η μάνα και η κόρη που συνελήφθησαν είναι, μάλλον, οι πρωταγωνίστριες της ιστορίας, καθώς η Αστυνομία εκτιμά ότι είχαν αναλάβει την παραλαβή, αποθήκευση, εμπορία και διακίνηση της ηρωίνης, χρησιμοποιώντας το σπίτι της 37χρονης. 

Εκτός από την ηρωίνη, κατασχέθηκαν 7.215 ευρώ, το οποίο εκτιμάται ότι συνδέεται με το εμπόριο ναρκωτικών, έξι κινητά τηλέφωνα, υπολογιστής-tablet, τρία βιβλιάρια τραπεζικών καταθέσεων και πακέτα σύνδεσης κινητής τηλεφωνίας.

Οι γυναίκες οδηγούνται στην εισαγγελία πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, ενώ η Αστυνομία ερευνά αν εμπλέκονται κι άλλα άτομα στην υπόθεση. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top