Εφιαλτικές στιγμές ζευγαριών στο Πικέρμι - ΛΗΣΤΕΣ εισέβαλαν σπίτι τους

Η εγκληματικότητα χτυπάει κόκκινο στην περιοχή

Εφιαλτικές στιγμές έζησε ζευγάρι διακεκριμένων γιατρών στο Πικέρμι, όταν ληστές εισέβαλαν στο σπίτι τους και απέσπασαν χρήματα και χρυσαφικά. Η εγκληματικότητα στην περιοχή χτυπάει κόκκινο.

Σαράντα λεπτά ήταν αρκετά για να εισβάλουν οι ληστές στο σπίτι του κύριου Μύρωνα Λουλάκη στο Πικέρμι, όπου διαμένει με την οικογένεια της κόρης του. 

Ο ίδιος είπε στην κάμερα του STAR: "Ανεβαίνει η κόρη μου πάνω και άρχισε να ουρλιάζει. Ήταν και το μωρό, να φοβάται και να κλαίει. Πήραν κοσμήματα της κόρης μου, τα βαφτιστικά του παιδιού, του γάμου, πρέπει να ήταν 4-5 χιλιάρικα όλα μαζί"

Το σπίτι του κύριου Μύρωνα απέχει μόλις λίγα μέτρα από τη  μονοκατοικία του 65χρονου γιατρού, που έπεσε θύμα ληστείας τα ξημερώματα. Παραβιάζοντας μια ανασφάλιστη πόρτα,  οι τέσσερις ληστές κατάφεραν να μπουν μέσα και, αφού τραυμάτισαν τον ιδιοκτήτη με κατσαβίδι, τον έδεσαν με καλώδιο. Στη συνέχεια, ακινητοποίησαν την 53χρονη σύζυγό του και ζήτησαν να τους πει που βρίσκεται το χρηματοκιβώτιο.

Οι ληστές έκαναν το σπίτι άνω κάτω, απέσπασαν χρυσαφικά αξίας 5.000 ευρώ και 500 ευρώ σε μετρητά. Στη συνέχεια, τράπηκαν σε φυγή. Η  σύζυγος του 65χρονου κάλεσε την αστυνομία, ενώ ο ιδιοκτήτης του σπιτιού μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με τραύματα στο πρόσωπο.

Το περιστατικό δεν είναι το μοναδικό, καθώς αρκετοί κάτοικοι στο Πικέρμι αναφέρουν ότι έχουν πέσει και οι ίδιοι θύματα κλοπής ή ληστείας.

Στην περιοχή υπάρχει ζήτημα, γιατί είναι έρημη, δεν κυκλοφορεί κανένας το βράδυ.

Οι κάτοικοι προσπαθούν να ασφαλίσουν τα σπίτια τους με κάγκελα, κάμερες ακόμα και ηλεκτροφόρα καλώδια, όμως οι ληστές είναι επίμονοι και αδίστακτοι.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top