ΔΕΙΤΕ τον δολοφόνο της 45χρονης παιδοψυχιάτρου να κάνει περιοδείες στη Θεσσαλία

Απολογείται την Τρίτη-Έσφαξε την Θώμη Κουμπούρα με περισσότερες από 15 μαχαιριές

Στη μια το μεσημέρι της Τρίτης αναμένεται να απολογηθεί ο δολοφόνος της Θώμης Κουμπούρα στη Λαμία.

Όπως έχει ήδη γράψει το star.gr, ο 39χρονος άνδρας εμφανίστηκε το μεσημέρι του Σαββάτου ενώπιον ανακριτή και εισαγγελέα, ωστόσο πήρε προθεσμία για να απολογηθεί αύριο, ώστε ο συνήγορος υπεράσπισης του, Λεωνίδας Κουμπούρας, να ενημερωθεί λεπτομερώς για την δικογραφία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣΗ στιγμή που ο 39χρονος δολοφόνος της παιδοψυχιάτρου βγαίνει από τα δικαστήρια

ΤΗΝ ΕΣΦΑΞΕ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΑΠΟ 15 ΜΑΧΑΙΡΕΙΣ

Τόσο οι αστυνομικοί, όσο και ο ιατροδικαστής, μιλούν για ένα έγκλημα πάθους, καθώς ο δολοφόνος της 45χρονης παιδοψυχιάτρου «πάλεψε» μαζί της και στο τέλος την μαχαίρωσε πάνω από 15 φορές στο θώρακα και στο λαιμό:

«Το θύμα είχε κακώσεις και από μπουνιές και χαστούκια στο πρόσωπο. Οι μαχαιριές, οι θανατηφόρες ήταν τρεις, ίσως τέσσερις και πάνω από 15 ήταν οι υπόλοιπες μαχαιριές. Υπάρχουν τραύματα άμυνας. Αντιδρούσε το θύμα στον δράστη».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τα τελευταία λεπτά της παιδοψυχιάτρου! Πάλεψε με τον δράστη-Έφαγε ξύλο και μαχαιριές

ΟΜΟΛΟΓΗΣΕ Ο 39ΧΡΟΝΟΣ

Ο δολοφόνος της Θώμης από την πρώτη στιγμή έλεγε διάφορες ασυναρτησίες και όπως ήταν φυσικό υπέπεσε σε σωρεία αντιφάσεων, ενώ δεν μπορούσε να απαντήσει σε βασικά ερωτήματα των αστυνομικών, ούτε να δικαιολογήσει τα ευρήματα και τα στοιχεία που είχαν στη διάθεσή τους οι αστυνομικοί.

Τελικά γύρω στις 03:00 τα ξημερώματα τους είπε:

"Αν είναι έτσι όπως τα λέτε, εγώ τη σκότωσα, αλλά δεν θυμάμαι πώς το έκανα"

 

H ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΙΤΑΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΛΑΜΙΑΣ

 

ΗΤΑΝ ΣΕ ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΓΧΥΣΗ

Λίγες ώρες πριν συλληφθεί, ο δράστης βρισκόταν σε μεγάλη σύγχυση και βρισκόταν σε παραλήρημα. Την ίδια εικόνα της πλήρους σύγχυσης έδωσε ώρες αργότερα και στους αστυνομικούς όταν τον συνέλαβαν στο Κρίκελο, όπου προσπαθούσε να κρυφτεί  και τον μετέφεραν στη Λαμία, για να τον ανακρίνουν ως βασικό ύποπτο της δολοφονίας.

 

ΟΤΑΝ Ο ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΤΗΣ ΘΩΜΗΣ ΕΚΑΝΕ ΠΕΡΙΟΔΕΙΕΣ ΩΣ ΜΕΛΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ

Στα παρακάτω video, βλέπετε τον άνθρωπο που ομολόγησε ότι σκότωσε την 45χρονη παιδοψυχίατρο, να έχει αναπτύξει έντονη δράση, με ομιλίες και περιοδείες, ως μέλος της «Ελλήνων Έλευσις» του Α.Σώρρα.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top