Η στιγμή που ο 39χρονος δολοφόνος της παιδοψυχιάτρου βγαίνει από τα δικαστήρια

Ομολόγησε την άγρια δολοφονία της 45χρονης Θώμης-Ταυτοποιήθηκε το DNA - Πρώτη ανάρτηση 31-12-2016 16:33

Ενώπιον ανακριτή και εισαγγελέα εμφανίστηκε το μεσημέρι του Σαββάτου ο 39χρονος δράστης της άγριας δολοφονίας της Θώμης Κουμπούρα στη Λαμία.

Όπως έχει ήδη γράψει το star.gr, η 45χρονη παιδοψυχίατρος ήταν αυτή που άνοιξε την πόρτα στον δολοφόνο της καθώς γνωρίζονταν, ενώ όταν άρχισε να την μαχαιρώνει, πάλεψε άγρια για να σώσει την ζωή της.

Όπως βλέπετε τόσο στις φώτο όσο και στο video του lamiareport, ο δολοφόνος της Θώμης αφού προσήχθη στα δικαστήρια της Λαμίας, στη συνέχεια πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την Τρίτη, στη 1:00 το μεσημέρι.

Αυτό έγινε για να μπορεί να ενημερωθεί ο συνήγορος του, Λεωνίδας Κουμπούρας, λεπτομερώς για τη δικογραφία, αφού σήμερα δεν είχε το χρόνο.



ΟΜΟΛΟΓΗΣΕ Ο 39ΧΡΟΝΟΣ

Όπως σας έχουμε ήδη ενημερώσει, ο δολοφόνος της Θώμης από την πρώτη στιγμή έλεγε διάφορες ασυναρτησίες και όπως ήταν φυσικό υπέπεσε σε σωρεία αντιφάσεων, ενώ δεν μπορούσε να απαντήσει σε βασικά ερωτήματα των αστυνομικών, ούτε να δικαιολογήσει τα ευρήματα και τα στοιχεία που είχαν στη διάθεσή τους οι αστυνομικοί.

Τελικά γύρω στις 03:00 τα ξημερώματα τους είπε:

Αν είναι έτσι όπως τα λέτε, εγώ τη σκότωσα, αλλά δεν θυμάμαι πώς το έκανα
 

Στις 03:00 τα ξημερώματα του Σαββάτου εκδόθηκε σε βάρος του ένταλμα σύλληψης και στη συνέχεια οδηγήθηκε στο δικαστικό μέγαρο της Λαμίας, ενώπιον ανακριτή και εισαγγελέα.

Ο 39χρονος ήταν ο άνθρωπος τον οποίο αναζητούσε η αστυνομία ως υπ' αριθμόν ένα ύποπτο και ο οποίος είχε εξαφανιστεί μετά την αποκάλυψη της δολοφονίας. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ! Το ΒΙΝΤΕΟ του δολοφόνου της παιδοψυχιάτρου λίγο πριν τον συλλάβουν

 

Τα ηλεκτρονικά του ίχνη εντοπίστηκαν χθες στο Κρίκελλο της Ευρυτανίας όπου λίγο αργότερα, χθες το μεσημέρι, τον εντόπισαν οι αστυνομικοί του νομού.



Σε σχετική ανακοίνωση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Φθιώτιδος σημειώνεται τόσο η διεξοδική διερεύνηση του χώρου όπου έλαβε χώρα η ανθρωποκτονία, καθώς και η αξιολόγηση όλων των στοιχείων και δεδομένων που προέκυψαν κατά την προανακριτική διαδικασία και οδήγησαν στην άμεση εξιχνίαση της ανθρωποκτονίας. Είναι χαρακτηριστικό ότι σύμφωνα με τις αρχές, ο συλληφθείς έχει υποπέσει σε αντιφάσεις, κατά την εξέτασή του.

ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΤΟ DNA

Εκτός από την ομολογία του 39χρονου, οι αστυνομικοί έχουν στα χέρια τους και ακόμα ένα σοβαρό στοιχείο. Οι αστυνομικοί κατάφεραν να ταυτοποιήσουν το DNA του δράστη τόσο στο σπίτι όσο και στο άψυχο σώμα της 45χρονης. Ωστόσο, περισσότερο φως αναμένεται να ρίξουν οι τοξικολογικές εξετάσεις, από τις οποίες μπορεί να φανεί πιο καθαρά αν το θύμα πάλεψε με τον δράστη (αν για πράδειγμα βρεθεί γενετικό υλικό του κάτω από τα νύχια του θύματος).

ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΡΕΟΥΡΓΗΣΕ ΜΕ 15 ΜΑΧΑΙΡΙΕΣ

Η περιγραφή του ιατροδικαστή Πειραιά, Ηλία Μπογιόκα, είναι σοκαριστιή, καθώς η νεκροψία έδειξε πως η 45χρονο παιδοψυχίατρος είχε μαρτυρικό θάνατο.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το lamiareport.gr ο ιατροδιακστής έκανε λόγο για έγκλημα που υποδηλώνει μίσος και πάθος ενώ σύμφωνα με τα πρώτα ευρήματα φαίνεται ότι η 45χρονη αντιστάθηκε και πάλεψε με τον δολοφόνο της. Επίσης σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση η άτυχη γυναίκα δέχθηκε πολλαπλά χτυπήματα (πάνω από 15) από μαχαίρι, εκ των οποίων τα τέσσερα από αυτά θα μπορούσε να ήταν θανατηφόρα. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top