Έξαλλος ο σεισμολόγος Τσελέντης-Η κυβέρνηση τον καλεί να επιστρέψει 23.000 ευρώ

Τον εγκαλεί για «αδικαιολόγητη αποχή»-Η οργισμένη του απάντηση

Πόλεμος Τσελέντη-κυβέρνησης για 23.000 ευρώ

 

«Πόλεμος» έχει ξεσπάσει ανάμεσα στον Άκη Τσελέντη και την κυβέρνηση, η οποία τον καλεί να επιστρέψει πίσω μισθούς που φτάνουν τα 23.000 ευρώ, εγκαλώντας τον για «αδικαιολόγητη αποχή από τα καθήκοντά του».

Ο καθηγητής σεισμολογίας και διευθυντής του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου, δείχνει το έγγραφο με το οποίο η Γενική Διεύθυνση Διοικητικών και Οικονομικών Υπηρεσιών του ζητά να δώσει πίσω τα 23.000 ευρώ, αναφέροντας εξοργισμένος:

«Και επειδή πρέπει να ΕΚΤΕΘΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ διαβάστε το παρακάτω έγγραφο, που έλαβα επειδή αυτά τα δυο χρονιά που είμαι Δ/ντης στο Γεωδυναμικό αδυνατούσα να κατεβαίνω κάθε εβδομάδα να κάνω ένα εξαμηνιαίο μάθημα, ζητούν αναδρομικά μισθούς δυο χρόνων λες και ήμουν κανένας αργόσχολος Καθηγητής.... Ενώ γνωρίζουν ότι προΐσταμαι δυο επιχειρησιακών κέντρων του Γεωδυναμικού και του Εθνικού κέντρου προειδοποίησής για τσουνάμι, όλα αυτά στον άνθρωπο που τους έφτιαξε από το μηδέν ένα σεισμολογικό κέντρο που τίμησε το Παν/μιο που διδάσκουν τα βιβλία μου που όργωσα όλα τα βουνά της Δυτικής Ελλάδας τοποθετώντας σεισμογράφους, που τους έφερα πάνω από 10 εκ € ερευνητικά προγράμματα κλπ κλπ. Ενοχλήθηκαν κάποιοι που έγινα Καθηγητής στο Παν/μιο Αθηνών και δεν κάθισα να ανέχομαι άλλο τέτοιες καταστάσεις. Αλλά το ίδιο δεν έγινε και με τον διάσημο Καθηγητή Ματσούκα, τον πρωτοπόρο στην έρευνα ενάντια στο Αλσχάιμερ που αρνήθηκαν να τον κάνουν ομότιμο!!!!!»

(Πηγή tempo24)

Νωρίτερα ο κ. Τσελέντης με αφορμή την βράβευση του Παναγιώτη Βαρώτσου από τον πρόεδρο της Δημοκρατίας ήταν ιδαίτερα δηκτικός στο σχόλιο του λέγοντας:

«Ειναι τιμή μου που ήμουν ο μόνος που στάθηκα στο πλευρό του και τον είχα σαν πατέρα μου όλα αυτά τα χρόνια και ας με πήραν πολλα απο τα δηλητηριώδη βέλη που του έριχναν (και μου ρίχνουν ακόμα με αφετηρία τη Πάτρα...). Τέτοιους ανθρώπους αντί να τους τιμούμε τους εγνοούμε και δίνουμε αξύα στους φελλούς τους διαπλεκόμενους και τους αγράμματους γι αυτό έφτασε εδώ που έφτασε η χώρα μας. Εύγε στον πρόεδρο για την κίνησή του αυτή ξέρω ότι θα δώσει τεράστια ψυχική δύναμη στον καθηγητή».

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top