ΕΞΑΛΛΟΙ οι κάτοικοι της Άρτας: άνδρας εισέβαλε γυμνός στην εκκλησία!

Τους δημιουργεί συνεχώς προβλήματα, υποστηρίζουν

ΕΞΑΛΛΟΙ οι κάτοικοι της Άρτας: άνδρας εισέβαλε γυμνός στην εκκλησία!

Το απόγευμα της Τετάρτης, ένας άνδρας υπήκοος Τουρκίας που έχει παντρευτεί Ελληνίδα και ζει μόνιμα στην Άρτα εισέβαλε στον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου, ολόγυμνος και στράφηκε κατά πάντων με ενέργειες που δεν περιγράφονται!

Αμέσως κλήθηκε η Αστυνομία, η οποία προχώρησε στη σύλληψή του, για πολλοστή φορά, όπως αναφέρουν οι κάτοικοι!

Την Πέμπτη οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Άρτας με το αίτημα απ' την πλευρά της Αστυνομικής Διεύθυνσης, να εξεταστεί από την Ψυχιατρική Κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων, προκειμένου να διαπιστωθεί πιθανό πρόβλημα και τρόπος αντιμετώπισης.

Σύμφωνα με τη γνωμάτευση της Κλινικής, δεν υφίσταται κανένα πρόβλημα ψυχιατρικής φύσης. Η Εισαγγελία Άρτας έκρινε ότι ο εν λόγω κύριος δεν είναι επικίνδυνος κι αφέθηκε ελεύθερος.

Έτσι από το πρωί της Παρασκευής επέστρεψε και πάλι στο Κομπότι Άρτας... Μόνο που οι κάτοικοι είναι ανάστα��οι και απευθύνονται συνεχώς στην Αστυνομία!

Όπως αναφέρουν οι κάτοικοι του Κομποτίου ο συγκεκριμένος άνθρωπος πρωταγωνιστεί σε επεισόδια σχεδόν σε καθημερινή βάση. Επιτίθεται κατά πάντων χωρίς αιτία κι αφορμή και κανένας δεν μπορεί να ξέρει μέχρι που είναι ικανός να φτάσει...

Σύμφωνα πάντα με πληροφορίες των τοπικών μέσων ενημέρωσης, ο συγκεκριμένος άνδρας με την παραμικρή αφορμή στήνει καβγά και επιτίθεται κατά πάντων, χωρίς να υπολογίζει τίποτα.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top