Θάνατος Ειρήνης Λαγούδη: Γιατί δεν αντιστάθηκε όταν οι δράστες έβαλαν τη φωτιά – Τι «δείχνουν» τα εγκαύματά της

Νέα στοιχεία βλέπουν το φως της δημοσιότητας για την υπόθεση-θρίλερ - Νέα ενημέρωση 01-04-2018 08:05

Νέα στοιχεία για την υπόθεση του θανάτου της Ειρήνης Λαγούδη έχουν στα χέρια τους οι τεχνικοί σύμβουλοι της οικογένειας της.

«Η ΕΙΡΗΝΗ ΛΑΓΟΥΔΗ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΕ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙ»

 

Ένα βασικό ερώτημα που προκύπτει είναι γιατί η Ειρήνη Λαγούδη δεν αντιστάθηκε όταν οι δράστες έβαλαν τη φωτιά. Την απάντηση μας την δίνει ο κ.Ανδριανός Γκουρμπάτσης ο οποίος ισχυρίζεται ότι η άτυχη γυναίκα πέθανε μέσα σε ελάχιστα λεπτά:

«Τα συμπτώματα από την εισπνοή μονοξειδίου του άνθρακα, είναι ζάλη ίλιγγος, αναισθησία και θάνατος. Διαδέχτηκαν το ένα πολύ γρήγορα το άλλο που σημαίνει ότι μέσα σε ένα με δυο-τρία λεπτά έρχεται  ο θάνατος» σημειώνει ο πρώην υπαρχηγός της Πυροσβεστικής.

«ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ ΜΕ ΦΩΤΙΑ ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ»

 

«Είναι πρωτοφανής η σπουδή των αστυνομικών να χαρακτηρίσουν αυτοχειρία την υπόθεση λένε οι άνθρωποι του περιβάλλοντος της Ειρήνης. Μάλιστα όπως ξεκαθαρίζουν διακεκριμένοι νομικοί στο Star είναι η μοναδική περίπτωση αυτοχειρίας με τέτοια μέθοδο.H αστυνομία Αγρίνιου δεν ξέρω από τι κίνητρα έσπευσε να κλείσει την υπόθεση σχεδόν στο πρώτο 24ωρο ότι είναι μια κλασική περίπτωση αυτοχειρίας. Ουδέποτε έχουμε στην Ελλάδα αυτοκτονία με φωτιά στο αυτοκίνητο» τονίζει ο Σπυρίδων Παπαγεωργίου Γονατάς, καθηγητής του ποινικού δικαίου στο Πανεπιστήμιο της Κομοτηνής.

«Η ΕΙΡΗΝΗ ΛΑΓΟΥΔΗ ΚΑΘΟΤΑΝ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΟΔΗΓΟΥ»

 

Νέα στοιχεία ξεπηδούν από το εσωτερικό του αυτοκίνητου. Το Star σήμερα αποκαλύπτει ότι η Ειρήνη Λαγούδη είχε περιορισμένα εγκαύματα και μόνο στο πρόσωπο τους ώμους και το δεξί της χέρι.

Πρόκειται για εγκαύματα τα οποία σύμφωνα με τον πρώην υπαρχηγό της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας δικαιολογούνται μόνο αν κατά τη διάρκεια της πυρκαγιάς ήταν στη θέση του συνοδηγού και όχι στα πίσω καθίσματα όπου βρέθηκε.

«Κάθε ημέρα που περνάει έρχονται και νεότερα στοιχεία στα χέρια μου.Σε καμία περίπτωση δεν ήταν στο πίσω κάθισμα. Σε καμία περίπτωση δεν έβαλε η ίδια τη φωτιά».

Τη Μεγάλη Τρίτη κλιμάκιο ειδικών θα μεταβεί εκ νέου στη λίμνη Τριχωνίδα για νέα αυτοψία στο χώρο όπου βρέθηκε νεκρή η Ειρήνη Λαγούδη.

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top