Δολοφονία 19χρονου στο Μαρούσι: Ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα - Είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον δράστη;

Ο Θωμάς τραυματίστηκε θανάσιμα με μαχαίρι μπροστά στα μάτια της 18χρονης φίλης του - Η αστυνομία την καλεί για νέα κατάθεση /Νέα ενημέρωση 14:37

Ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα αφήνει η αστυνομία για τη δολοφονία του 19χρονου Θωμά στο Μαρούσι.

Το νεαρό αγόρι τραυματίστηκε θανάσιμα στις 05:20 τα ξημερώματα της Κυριακής, ενώ βρισκόταν με μια 18χρονη φίλη του στην πλατεία Ηρώων.

Το σημείο της στυγερής δολοφονίας

Αρχικά η 18χρονη κατέθεσε στους αστυνομικούς ότι τρία άτομα με καλυμμένα χαρακτηριστικά τους πλησίασαν για να τους ληστέψουν, ζητώντας τους τα χρήματα και τα κινητά τους.

Ωστόσο σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, «εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα αυτή τη στιγμή όσον αφορά τη δολοφονία του 19χρονου στο Μαρούσι. Μπορεί να οφείλεται σε τυχαίο διαπληκτισμό, σε προσωπικές διαφορές ή ακόμη και σε ληστεία», σύμφωνα με αστυνομικές πηγές.

ΤΟ ΘΥΜΑ ΕΙΧΕ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΔΡΑΣΤΗ;

 

Παράληλλα, μια πληροφορία που εξετάζεται είναι το θύμα να είχε επικοινωνήσει νωρίτερα με τον δράστη με σκοπό να λύσουν προσωπικές τους διαφορές.

Αν ισχύει αυτό, η άρση του τηλεφωνικού απορρήτου,θα δώσει στην ΕΛ.Α τις απαντήσεις που θέλει, ώστε να επιβεβαιωθεί το ραντεβού των δυο και να φτάσει η αστυνομία στα ίχνη του δολοφόνου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το θύμα ήταν μαζί με μια 18χρονη κοπέλα όταν δέχθηκε επίθεση από άγνωστο δράστη, ο οποίος τον τραυμάτισε θανάσιμα με μαχαίρι. Μέχρι στιγμής δεν έχει ξεκαθαρίσει εάν ο δράστης ήταν μόνος του ή με παρέα άλλων ατόμων, την στιγμή που μαχαίρωσε τον άτυχο 19χρονο. Πληροφορίες πάντως, αναφέρουν πως οι νεαροί που είχαν καλυμένα τα χαρακτηριστικά τους, ήταν τρεις συνολικά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Μαχαίρωσαν 19χρονο στο Μαρούσι - Απομακρύνεται το ενδεχόμενο της ληστείας

 

ΘΑ ΚΛΗΘΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΚΑΤΑΘΕΣΗ Η 18ΧΡΟΝΗ ΦΙΛΗ ΤΟΥ ΘΩΜΑ

 

Η φίλη του 19χρονου που από την πρώτη στιγμή κατέθεσε ότι το κίνητρο ήταν ληστεία, αναμένεται σύμφωνα με την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», να κληθεί εκ νέου για κατάθεση, καθώς και το κινητό του και κάποια χρήματα βρέθηκαν πάνω στον νεαρό, απομακρύνοντας αυτό το ενδεχόμενο.

Οι αστυνομικοί θα την ξανακαλέσουν μήπως θυμηθεί κάτι από το προφίλ και τα χαρακτηριστικά στοιχεία των συγκεκριμένων παιδιών με τα οποία απομακρύνθηκε ο 19χρονος.

Ακόμα οι Αρχές δεν έχουν πάρει κατάθεση από τους γονείς, η μάνα έχει καταρρεύσει πολλές φορές, ενώ ο πατέρας του έχει καρδιακά προβλήματα.

 

ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΗΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ

 

Δεν ήταν η πρώτη φορά που ο 19χρονος πήγαινε στην πλατεία Ηρώων στο Μαρούσι.

Μαζί με συνομηλίκους του και την 18χρονη φίλη του συνήθιζαν να κάθονται μέχρι αργά μιλώντας και πίνοντας μπύρες. Τα ξημερώματα όμως ήταν η τελευταία φορά για τον Θωμά.

Ήταν γύρω στις 5 το πρωί όταν τα δυο παιδιά ετοιμάζονταν να φύγουν. Ξαφνικά στην πλατεία επικράτησε ένταση με μια παρέα νεαρών που άρχισε να φωνάζει. Κάνεις όμως δεν φανταζόταν εκείνη την στιγμή την τραγωδία που θα ακολουθούσε.

Τι συνέβη όμως στα σκαλάκια της πλατείας; Η 18χρονη φίλη του φέρεται να έδωσε μια διαφορετική εκδοχή στους αστυνομικούς για το τραγικό συμβάν.

ΤΙ ΕΙΠΕ Η 18ΧΡΟΝΗ ΣΤΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ

 

«Μας πλησίασαν τρία άτομα με καλυμμένα χαρακτηριστικά. Μας ζήτησαν τα χρήματα και τα κινητά μας. Τους είπαμε ότι δεν έχουμε. Τότε έβγαλε ο ένας κάτι από την τσέπη του και χτύπησε τον φίλο μου στον θώρακα».

Ο νεαρός, οπαδός του Παναθηναϊκού, πάρα τις προσπάθειες των γιατρών δεν τα κατάφερε και πέθανε. Η μητέρα του, που στο μεταξύ είχε φτάσει στο νοσοκομείο, λιποθύμησε ενώ και ο πατέρας του είναι σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση.

Η πλατεία, που είναι σημείο συνάντησης για τους λάτρεις του σκέιτμπορντ αποκλείστηκε από αστυνομικούς για ώρες...

Οι αστυνομικοί θα πάρουν και άλλες καταθέσεις από την 18χρονη αλλά και από φίλους του άτυχου νεαρού προσπαθώντας να καταλήξουν στην αιτία του φονικού.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top