Τον γύρο του κόσμου κάνουν οι εικόνες του Ιβάν Σαββίδη με όπλο μέσα στο γήπεδο

Επ’ αόριστον διακοπή του πρωταθλήματος

Με επ' αόριστον διακοπή του πρωταθλήματος αντέδρασε η κυβέρνηση στην πρωτοφανή κίνηση του Ιβάν Σαββίδη να εισβάλει οπλοφορώντας χθες στον αγωνιστικό χώρο. Οι αρχές στο πλαίσιο του αυτοφώρου αναζητούν από το πρωί τον Ρώσο ολιγάρχη.

Διαβάστε επίσης: Αναζητείται ο Ιβάν Σαββίδης στο πλαίσιο του αυτοφώρου

                          Επ’ αόριστον διακοπή του πρωταθλήματος αποφάσισε η κυβέρνηση

Είναι η στιγμή που ο Ιβάν Σαββίδης, χωρίς να υπολογίσει τίποτα και κανέναν, εισβάλει στον αγωνιστικό χώρο με όπλο φανερά στην τσέπη και απειλεί τον διαιτητή επειδή ακύρωσε γκολ του ΠΑΟΚ, περίπου στην εκπνοή του αγώνα.

Η εικόνα αυτή κάνει το γύρο του κόσμου. Ακόμα και το ποδοσφαιρικό grexit είναι στο τραπέζι, είπε χαρακτηριστικά ο υφυπουργός Αθλητισμού, ο οποίος έσπευσε το πρωί να συναντηθεί με τον πρωθυπουργό.

Πρώτη φορά διακόπτεται παιχνίδι όχι από επεισόδια οπαδών αλλά από επεισόδια ιδιοκτήτη ΠΑΕ

 

Δεν αποκλείεται να απαγορευτεί συμμετοχή των ελληνικών ομάδων στα ευρωπαϊκά κύπελλα την επόμενη τριετία. Το παιχνίδι διεκόπη μετά την ενέργεια του Ρώσου ολιγάρχη και όχι λόγω αντίδρασης των οπαδών, όπως συμβαίνει συνήθως. Ο Ιβάν Σαββίδης, σε ρόλο χούλιγκαν, δεν άκουσε ούτε τον αρχηγό της ομάδας του, που απεγνωσμένα τον παρακαλούσε να μην εισβάλει στο γήπεδο.

Το παιχνίδι μοιραία διεκόπη, αφού ο ίδιος ο ιδιοκτήτης του ΠΑΟΚ έδωσε εντολή στους παίκτες του να αποχωρήσουν.

Μπαράζ πολιτικών αντιδράσεων

 

Για τραγικές εικόνες που πάνε χρόνια πίσω το ποδόσφαιρο και τη χώρα έκανε λόγο ο Κυριάκος Μητσοτάκης, σε συνέντευξή του στον ραδιοσταθμό της Βοστώνης Grecian Echoes.

Προκαλεί εντύπωση το ότι η Αστυνομία αναζητά από το πρωί στο πλαίσιο του αυτοφώρου  τον Ρώσο επιχειρηματία και τουλάχιστον άλλα τέσσερα άτομα, χωρίς όμως να κάνει καμία απολύτως κίνηση χθες το βράδυ, όταν διαδραματίζονταν μπροστά στις αρχές οι απαράδεκτες σκηνές.

Tον γύρο του κόσμου κάνουν οι πρωτοφανείς εικόνες με τον Ιβάν Σαββίδη

 

Μπροστά στα όσα εξωφρενικά διαδραματίζονταν, όλοι οι παίκτες αποσύρθηκαν στα αποδυτήρια. Μετά από αφόρητες πιέσεις, ο διαιτητής κατοχυρώνει τελικά το γκολ στον ΠΑΟΚ. Μικρή σημασία έχει, αφού στο τέλος θα χάσει τρεις βαθμούς, λόγω της συμπεριφοράς του ιδιοκτήτη του.

Τα πνεύματα είχαν οξυνθεί εδώ και λίγες ημέρες, αφού μειώθηκε αδικαιολόγητα η προβλεπόμενη αυστηρή ποινή που είχε αρχικά μπει στον ΠΑΟΚ για τα επεισόδια με τον Ολυμπιακό.

 

 

Δείτε ολόκληρο το  κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star με τη Μάρα Ζαχαρέα  εδώ.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top