Επ’ αόριστον διακοπή του πρωταθλήματος αποφάσισε η κυβέρνηση

«Δεν θα επιτρέψουμε να αναστηθούν φαινόμενα του παρελθόντος»

Την επ’ αόριστον διακοπή του πρωταθλήματος ανακοίνωσε ο Γιώργος Βασιλειάδης μετά την έκτακτη συνάντηση με τον Αλέξη Τσίπρα στο Μέγαρο Μαξίμου, στον απόηχο των όσων συνέβησαν χθες στον ποδοσφαιρικό αγώνα ΠΑΟΚ-ΑΕΚ.

Διαβάστε ακόμη: Στο Μαξίμου ο Βασιλειάδης – Αποφασίζει διακοπή πρωταθλήματος ο Τσίπρας;

«Δεν θα επιτρέψουμε να αναστηθούν φαινόμενα του παρελθόντος. Θα αναλάβουμε το πολιτικό κόστος, όπου χρειαστεί. Είναι το τελευταίο που μας απασχολεί» είπε ο υφυπουργός Αθλητισμού σε δηλώσεις του έξω από την πρωθυπουργική κατοικία.

Ο κ. Βασιλειάδης είπε βρίσκεται σε ανοικτή επικοινωνία με την ελληνική ομοσπονδία και την UEFA και ξεκαθάρισε πως το πρωτάθλημα δεν θα ξεκινήσει και πάλι αν δεν υπάρξει ένα σαφές πλαίσιο, «συμφωνημένο απ’ όλους». Είπε μάλιστα, πως ξεκινάει από σήμερα κιόλας τις σχετικές επαφές με τους αρμόδιους φορείς και την ομοσπονδία.

«Δεν κάνουμε πίσω, συνεχίζουμε τη μάχη για τη διαφάνεια» σημείωσε ο ίδιος, λέγοντας πως τα πάντα βρίσκονται πάνω στο τραπέζι.

Ο κ. Βασιλειάδης μίλησε για αυστηροποίηση των ποινών, ενώ ξεκαθάρισε πως «θα ληφθούν οι πρόνοιες» ώστε να μην επηρεαστεί η εθνική ομάδα.

Τέλος, είπε πως στην UEFA «είναι σοκαρισμένοι με όσα έγιναν χθες, όπως σοκαρισμένοι είμαστε και εμείς».

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top