Ώρες αγωνίας για τους συγγενείς των δύο Ελλήνων στρατιωτικών

Αποστολή του Star στον Έβρο

Δραματικές στιγμές περνούν οι συγγενείς των δύο Ελλήνων στρατιωτικών στον Έβρο,  αγωνιώντας για την τύχη των παιδιών τους που τα είδαν  με τις κουκούλες  να τους κρατούν οι Τούρκοι σαν εγκληματίες,  όπως  μετέδωσε από το χωριό Καστανιές, μια ανάσα από τα σύνορα με την Τουρκία,  η απεσταλμένη του Star Ραλλιώ Λεπίδου, στο μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων του Star με τη Ράνια Τραγόμαλλου.

Οι κάτοικοι της περιοχής εξέφρασαν μάλιστα την έκπληξή τους για το περιστατικό, καθώς έχουν καλές σχέσεις με τους Τούρκους αλλά και την υπόνοιά τους ότι κάτι άλλο μπορεί να κρύβεται πίσω από την ενέργεια της Άγκυρας  να το μεγιστοποιήσει.     

Η μητέρα του ενός εκ των δύο, του 28χρονου στελέχους του Στρατού Ξηράς, εν θέλησε να πει κάτι, πέρα από το ότι ενημερώνεται από τις ελληνικές αρχές, ενώ ο πατέρας του 25χρονου στρατιωτικού  δήλωσε στην Ρ. Λεπίδου  ότι θα μεταβεί τη Δευτέρα στην Ανδριανούπολη, όπου ενδεχομένως να παραστεί στη δίκη. Ο ίδιος  διέψευσε ότι βασανίσθηκαν οι δύο στρατιωτικοί και ανέφερε ότι τους  φέρονται καλά.  

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top