Μυστήριο με τον θάνατο της όμορφης σεφ

«Ζητάμε να μάθουμε την αλήθεια»

Ένα νέο σημαντικό στοιχείο αναμένεται να καταθέσει ο γαμπρός της 38χρονη μητέρας από το Δίστομο, στον εισαγγελέα του Βόλου που έχει αναλάβει την προκαταρκτική εξέταση που διερευνά τον θάνατο της Σόνιας Αρμακόλα που εργαζόταν ως σεφ σε εστιατόριο της Σκιάθου. Για την οικογένεια της, είναι στοίχημα ζωής να μάθουν τον λόγο που πέθανε.

"ΌΛΟΙ ΛΕΝΕ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΟΤΙ Η ΣΟΝΙΑ ΕΠΕΣΕ ΘΥΜΑ ΞΥΛΟΔΑΡΜΟΥ"

ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΑΚΑΛΟΣ  ΓΑΜΠΡΟΣ 38ΧΡΟΝΗΣ: «Ο κάθε μάρτυρας έχει τη δική του ιστορία. Την Τρίτη θα είμαι στην εισαγγελία του Βόλου για κάποια πράγματα που πρέπει να γίνουν. Πολλοί έχουν ακούσει εκεί στη Σκιάθο από την πρώτη μέρα που η Σόνια ήταν στο χειρουργείο ακόμα, ότι ήταν θύμα ξυλοδαρμού. Αφού οι μάρτυρες δεν μας βοηθάνε με τις ιστορίες που λένε, εμείς θα το αποδείξουμε επιστημονικά πλέον ότι ήταν δολοφονία».

ΜΑΡΙΑ ΑΡΜΑΚΟΛΑ - ΑΔΕΡΦΗ 38ΧΡΟΝΗΣ: «Από την αρχή πιστεύουμε ότι κάτι άλλο έχει συμβεί. Τι ακριβώς, δεν ξέρουμε. Παλεύουμε να βρούμε την αλήθεια».

Ξημερώματα της 11ης Σεπτεμβρίου του 2015 γράφτηκε το θρίλερ στη Σκιάθο. Η Σόνια μετά τη δουλειά παρέα με δύο άνδρες και μία γυναίκα πήγαν με μηχανάκια για βραδινό μπάνιο. Στο ένα μηχανάκι επέβαινε η 38χρονη με οδηγό ένα άνδρα από τη Συρία. Κατά τη διαδρομή τους προς τη παραλία, η σεφ έπεσε και σύμφωνα με τους αυτόπτες μάρτυρες σηκώθηκε και τους είπε πως είναι καλά. Λίγη ώρα αργότερα όμως την μετέφεραν λιπόθυμη στο Κέντρο Υγείας του νησιού.

Οι συγγενείς καταγγέλλουν τον  γιατρό για αδιαφορία, καθώς λίγες ώρες μετά η σεφ μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο του Βόλου σε κακή κατάσταση. Εκεί, οι γιατροί διαπίστωσαν πως η 38χρονη είχε αιμάτωμα στο κεφάλι και υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση. Η άτυχη μητέρα, ωστόσο, δεν τα κατάφερε και άφησε την τελευταία της πνοή οκτώ ημέρες μετά.

"Η ΣΟΝΙΑ ΕΠΕΣΕ ΘΥΜΑ ΞΥΛΟΔΑΡΜΟΥ, ΔΕΝ ΠΕΘΑΝΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΤΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ"

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΑΛΕΝΤΕΡΗΣ  ΕΙΔΙΚΟΣ ΙΑΤΡΟΔΙΚΑΣΤΗΣ  ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ 38ΧΡΟΝΗΣ: «Ένα κάταγμα του κροταφικού οστού συγκεκριμένα και μια ενδοκράνια αιμορραγία χωρίς καμία εξωτερική κάκωση. Οπότε δεν γίνεται να θεωρήσουμε ότι αυτό προκλήθηκε από πτώση από μηχανή».

Η μητέρα της όμορφης σεφ ισχυρίζεται μάλιστα ότι η κόρη της, της είχε πει ότι φοβάται για τη ζωή της. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top