Αποκλειστικό STAR: Μετάνιωσε για το διαζύγιο η Βίκυ Σταμάτη

Δείτε το βίντεο

Δεύτερες σκέψεις για την αίτηση διαζυγίου που είχε ανακοινώσει πως θα υποβάλλει φαίνεται ότι κάνει η Βίκυ Σταμάτη. Αντίθετα έχει δώσει εντολή στο δικηγόρο της να υποβάλλει αγωγή τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας Παύλο Πολάκη για ανάρτησή του στο Facebook.

Ήταν πριν λίγες μέρες όταν η Βίκυ Σταμάτη μιλώντας αποκλειστικά στο Star, ξεσπούσε κατά της πρώην γυναίκας του και της κόρης του Άκη Τσοχατζόπουλου, επισημαίνοντας πως θα πάρει διαζύγιο από τον σύζυγο της.

Τώρα όμως η Βίκυ Σταμάτη φαίνεται πως το ξανασκέφτεται.  

«Η αγωγή αυτή δεν έχει κατατεθεί. Άλλωστε ακόμα και να είχε κατατεθεί, μέχρι να καταστεί αμετάκλητη μια απόφαση, δεν επέρχεται η λύση του γάμου» είπε στο Star ο δικηγόρος της, κ. Νίκος Αγαπηνός.

Όμως κι αν τελικά δεν κάνει αίτηση διαζυγίου, έχει όπως φαίνεται αποφασίσει να αναμετρηθεί δικαστικά με τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας Παύλο Πολάκη, ο οποίος σε ανάρτηση του στο facebook με αφορμή την άσεμνη κίνηση που είχε κάνει η κ. Σταμάτη, έγραψε:

«Είδα τη φωτογραφία με το προτεταμένο μεσαίο δάχτυλο της (κυρίας) Σταμάτη και μου ήρθε στο μυαλό η εξής λεζάντα:

 "Όταν το φτωχό νυμφιδιο αφού γινει νεόπλουτο τσουλί ,τα χάνει ολα και (ξανα)μπαίνει φυλακή ,χαιρετάει όπως έμαθε να φέρεται προς το "λαουτζίκο" οταν ηταν στο δευτερο κλεψιμεικο στάδιο της ασήμαντης και άχρηστης ύπαρξης της"».

Η συνέχεια της κόντρας ενδεχομένως θα δοθεί όπως φαίνεται στα δικαστήρια. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top