Ήταν όλοι στον αγιασμό εκτός από τον Μάριο! Ο πατέρας του 11χρονου που σκοτώθηκε από αδέσποτη σφαίρα μιλά αποκλειστικά στο Star

Συγκίνησε το μήνυμα της διευθύντριας του 6ου Δημοτικού Σχολείου Αχαρνών

Mέσα σε φορτισμένη συγκινησιακά ατμόσφαιρα έγινε ο αγιασμός στο 6ο Δημοτικό Σχολείο Αχαρνών, όπου πριν από τρείς μήνες ο 11χρονος Μάριος βρήκε τραγικό θάνατο από αδέσποτη σφαίρα, κατά τη διάρκεια σχολικής γιορτής. 

Δείτε επίσης: Παραλίγο τραγωδία με αδέσποτες σφαίρες στο Μενίδι δίπλα στο σχολείο που σκοτώθηκε ο 11χρονος Μάριος

Δείτε επίσης: ΑΥΤΟΨΙΑ της ΕΛ.ΑΣ στο Μενίδι: Στοχευμένη και όχι αδέσποτη η σφαίρα - Από ΘΑΥΜΑ σώθηκε μια 14χρονη

Δείτε επίσης: ΝΕΟ ΣΟΚ στο Μενίδι: Σφαίρα πέρασε ξυστά από το κεφάλι παιδιού ενώ κοιμόταν

Δείτε επίσης: ΣΟΚ ξανά στο Μενίδι πριν περάσει μήνας από την τραγωδία με τον 11χρονο Μάριο-Σφαίρα πέρασε ξυστά από το κεφάλι 14χρονης

«Ο Μάριος λείπει από κοντά μας, λείπει από όλους μας. Και από εσάς παιδιά, ήταν ο συμμαθητής σας, ο φίλος σας και εμάς μας λείπει ο μαθητής μας. Εμείς εδώ στο σχολείο μας πήραμε ένα πολύ σκληρό μάθημα ότι όταν μια σφαίρα φεύγει από ένα όπλο έχει στόχο». Αυτό ήταν το συγκινητικό μήνυμα της διευθύντριας κατά τη διάρκεια του αγιασμού στο Μενίδι, όπου το πρώτο κουδούνι χτύπησε χωρίς τον Μάριο.

Τρείς μήνες μετά την τραγική απώλεια ο πατέρας του Μάριου, σπάει για πρώτη φορά τη σιωπή του και απευθύνει δραματική έκκληση μέσω των ειδήσεων STAR.

«Βρείτε τον δολοφόνο του γιού μου, τώρα, γιατί έχουν περάσει τρείς μήνες και δεν έχει αλλάξει τίποτα», είπε ο πατέρας του Μάριου .

«Απαιτούμε ασφάλεια και δικαιοσύνη». Αυτό είναι το μήνυμα των κατοίκων των Αχαρνών, όπως φαίνεται στην ανακοίνωση που έχει αναρτηθεί σε όλα τα σχολεία του δήμου.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top