ΑΥΤΟΨΙΑ της ΕΛ.ΑΣ στο Μενίδι: Στοχευμένη και όχι αδέσποτη η σφαίρα - Από ΘΑΥΜΑ σώθηκε μια 14χρονη

Όλες οι εξελίξεις για το νέο περιστατικό που σκόρπισε τον τρόμο στην περιοχή - Πρώτη ανάρτηση:26-06-2017 19:29

Λίγες ημέρες μετά τον άδικο χαμό του 11χρονου Μάριου που έπεσε νεκρός στο προαύλιο του σχολείου του, όταν δέχθηκε μια βολίδα στο κεφάλι, νέο περιστατικό με «αδέσποτη» σφαίρα και παρ’ ολίγον θύμα ένα 14χρονο κορίτσι σημειώθηκε στο Μενίδι, το απόγευμα της Κυριακής, σκορπώντας ξανά τον τρόμο στην περιοχή.

Παρά τα πολυδιαφημισμένα μέτρα της κυβέρνησης για την ανακούφιση της περιοχής, μια σφαίρα πέρασε ξυστά από το κεφάλι ενός κοριτσιού το οποίο αποδείχθηκε τυχερό.

Όλα συνέβησαν στις 17:30 το απόγευμα στην οδό Θεοφυλάκτου τη στιγμή που στο μπαλκόνι ενός σπιτιού βρισκόταν ένα 14χρονο κορίτσι. Όπως κατήγγειλαν οι γονείς του παιδιού μια σφαίρα καρφώθηκε στον τοίχο του μπαλκονιού σε μικρή απόσταση από το σημείο στο οποίο βρισκόταν η 14χρονη.

Μαζί με το κορίτσι την ώρα του παρ’ ολίγον ατυχήματος στο μπαλκόνι ήταν η γιαγιά και η θεία του που έντρομες είδαν την τρύπα στον τοίχο. Στο σπίτι βρίσκονταν και οι γονείς του κοριτσιού που ενημέρωσαν την αστυνομία.

Στο σημείο βρέθηκε ισχυρή δύναμη της ΕΛ.ΑΣ, ενώ όπως μεταδώσαμε νωρίτερα στο star.gr, στην υπόθεση αποφάσισε να εμπλακεί η εισαγγελία Αθηνών.

Μάλιστα, λόγω της σοβαρότητας της υπόθεσης, έχει ζητήσει να ενημερώνεται μάλιστα προσωπικά ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών της Αθήνας Ηλίας Ζαγοραίος.

Πληροφορίες του ΑΝΤ1 ανέφεραν ότι για την αστυνομία η υπόθεση είναι περίπλοκη. Οι αξιωματικοί της ΕΛΑΣ είναι ιδιαίτερα προβληματισμένοι για το περιστατικό και ερευνούν προσεκτικά όλα τα δεδομένα. Από την αυτοψία των αστυνομικών στο σημείο που καρφώθηκε η σφαίρα προκύπτει ότι δεν είναι από άσκοπο πυροβολισμό στον αέρα. Η βολίδα είναι καρφωμένη σε μπαλκόνι και η φορά της δεν είναι από πάνω προς τα κάτω, αλλά σχεδόν ευθεία. Αυτό κάνει τους αστυνομικούς να μιλούν για στοχευμένη βολή που δεν έχει καμία σχέση με το τραγικό περιστατικό με τον 11χρονο Μάριο.

Δείτε περισσότερα στο ΒΙΝΤΕΟ του STAR 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top