ΦΙΕΣΤΑ για τον Γιλντιρίμ στην Θράκη

Τι μετέδωσε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, o Βαγγέλης Βασιλειάδης

Την περιοδεία του Τούρκου πρωθυπουργού Μπιναλί Γιλντιρίμ στη Θράκη παρακολούθησε ο Βαγγέλης Βασιλειάδης και μετέδωσε όλες τις τελευταίες εξελίξεις στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star με την Μάρα Ζαχαρέα. 

«Έχουν στηθεί φιέστες σε πολλά σημεία της Κομοτηνής, ενώ στο εργοστάσιο τυποποίησης κερασιών του Λεβέντ Σαδίκ που απασχολεί 80 άτομα, οι Τούρκοι θέλουν να ξεκινήσουν όλες τις επιχειρηματικές τους δραστηριότητες. Η μεγαλύτερη φιέστα -με τα 5.000 άτομα που περιμένουν τον Μπιναλί Γιλντιρίμ- είναι στο χωριό Λύκειο, όπου θα μεταδοθεί και το Ιφτάρ, που είναι θρησκευτικό γεύμα ενόψει της περιόδου του ραμαζανιού.Ο Γιλντιρίμ  θα απευθύνει ανοιχτή ομιλία στην πλατεία του χωριού Λυκείου. Τον περιμένουν 5.000 άτομα, δύο ώρες, παρά την καταρρακτώδη βροχή. Ο τούρκος πρωθυπουργός, ο οποίος άργησε να προσγειωθεί στο αεροδρόμιο της Αλεξανδρούπολης, άλλαξε όλο το πρόγραμμα του για να μπορέσει να επισκεφτεί σημεία της Κομοτηνής (όπως το τζαμί και το προξενείο)», είπε ο Βαγγέλης Βασιλειάδης.

«Η σύζυγος του Μπιναλί Γιλντιρίμ έφτασε στην Κομοτηνή με ιδιωτική πτήση. Η κυρία Γιλντιρίμ  έχει το δικό της πρόγραμμα στη Θράκη», πρόσθεσε ο ίδιος.

«Οι κάτοικοι της περιοχής πιστεύουν ότι όλο αυτό το οικονομικό ζήτημα θα έχει συνέχεια και μάλιστα και σε άλλα προϊόντα, πράγμα το οποίο δημιουργεί πολλά ερωτήματα στην Θράκη», συνέχισε. 

Δείτε επίσης:

ΤΟΥΡΚΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ: Ο Γιλντιρίμ ζητά την έκδοση των 8 πραξικοπηματιών

Μητσοτάκης προς Γιλντιρίμ: Θέλουμε ειρηνικές σχέσεις αλλά με σεβασμό του Διεθνούς Δικαίου

Τσίπρας: Να σταματήσουν οι παραβιάσεις στο Αιγαίο, θα έχουμε ατύχημα – Γιλντιρίμ: Και εσείς κάνετε!

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top