ΤΡΑΓΙΚΗ ΕΙΡΩΝΕΙΑ! Ο προϊστάμενος του ΟΣΕ είχε σωθεί 3 φορές από ατυχήματα με τρένο πριν ΠΕΘΑΝΕΙ στο Άδενδρο

Δείτε τι είπαν στην εκπομπή "Αλήθειες με τη Ζήνα" η κουνιάδα κι ένας φίλος του θανόντος

Tο βράδυ του Σαββάτου στο Άδενδρο Θεσσαλονίκης σημειώθηκε σιδηροδρομικό δυστύχημα, με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους 3 άνθρωποι.

Στην κάμερα του Star και την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» μίλησαν η κουνιάδα του ενός από τα θύματα, του προϊστάμενου Κίνησης της ΤΡΕΝΟΣΕ, Αριστείδη Καλαμπαλίκη και ένας ακόμα φίλος του.

Ήταν παντρεμένος με 3 παιδιά, 2 αγόρια κι 1 κορίτσι, 28, 27 και 26 ετών.

«Την αγαπούσε πάρα πολύ τη δουλειά του. Έτυχε να συγκρουστεί ενώ ήταν σε τρένο 3 φορές, αλλά δεν τον πτοούσε» αποκαλύπτει η κουνιάδα του. Συνεχίζει, όμως, καταγγέλοντας ότι κανείς δεν τους ενημέρωσε για το τι πραγματικά συνέβη στο μοιραίο ταξίδι του τρένου. 

«Δεν ξέρουμε τι συνέβη γιατί δεν μας είπε κανένας. Μέχρι στιγμής δεν ήρθε κανένας. Δεν παρευρέθηκε ουδείς!» καταγγέλλει η γυναίκα θυμωμένη. «Ούτε να πει ένα ‘συλλυπητήρια’ στην οικογένειά του».

Στην ίδια εκπομπή μίλησε κι ένας πολύ καλός φίλος και συνάδελφος του Αριστείδη. «Πρόκειται για έναν συνάδελφο άριστο» λέει συγκλονισμένος. «Πολύ υπεύθυνο άτομο. Τι ακριβώς έγινε, δεν ξέρω. Ήταν πάρα πολύ καλό παιδί, άξιζε τον κόπο να τον κάνεις παρέα. Ο Θεός να τον αναπαύσει. Τίποτα άλλο. Και να μην ξαναγίνει στην Ελλάδα ποτέ άλλο τέτοιο ατύχημα».

Η τριμελής επιτροπή της ΤΡΑΙΝΟΣΕ της ΟΣΕ και της ΕΕΣΤΥ, των τριών εταιριών, που είναι υπεύθυνες για τα τρένα, την υποδομή και τη συντήρηση του τροχαίου υλικού, θα διερευνήσει τα αίτια του δυστυχήματος που κόστισε τη ζωή τριών ανθρώπων.

Όπως σας έχει ενημερώσει το star.gr, το έργο στη συγκεκριμένη γραμμή είχε ολοκληρωθεί πριν από 8 χρόνια και δεν εκτελείτο καμία εργασία. Παρ’ όλ’ αυτά, θα εξεταστεί η συντήρηση των υποδομών καθώς και του τροχαίου υλικού. Εργαζόμενοι των εταιριών κάνουν λόγο για καθυστέρηση στην ολοκλήρωση των εργασιών στο σιδηροδρομικό δίκτυο, συμπεριλαμβανομένης και της έλλειψη φωτοσήμανσης.

 

Διαβάστε επίσης:

Εκτροχιασμός τρένου στη Θεσσαλονίκη: Το "μαύρο κουτί" θα ρίξει φως στην τραγωδία- «Ο μηχανοδηγός ήταν έμπειρος»

Συγκλονίζει η μαρτυρία επιβάτη του Intercity στο facebook για τις δραματικές στιγμές που βίωσε

Θεσσαλονίκη: ΝΕΕΣ σοκαριστικές ΦΩΤΟ και ΒΙΝΤΕΟ από τον εκτροχιασμό τρένου- Βαγόνι μπήκε σε σπίτι

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top