ΑΥΤΟΙ είναι οι τρεις ΝΕΚΡΟΙ της σιδηροδρομικής τραγωδίας στο Άδενδρο

Θρήνος για τον άδικο χαμό τους από συναδέλφους και φίλους/ Πρώτη ανάρτηση: 14-05-2017 16:28

Βαρύ πένθος καλύπτει ολόκληρη τη χώρα και την οικογένεια του ΟΣΕ, καθώς ανάμεσα στους τρεις νεκρούς της σιδηροδρομικής τραγωδίας του Σαββάτου βρίσκονται δύο υπάλληλοι της εταιρείας κι ένας γιατρός που επέβαινε στο μοιραίο τρένο.

Νεκρός είναι ο 46χρονος μηχανοδηγός του τρένου, Ματθαίος Καλόπουλος, ο οποίος πέθανε ακαριαία κατά τη διάρκεια του εκτροχιασμού του τρένου.

(Ο Ματθαίος Καλόπουλος)

«Μαύρη Κυριακή ξημέρωσε για την οικογένεια της έλξης καθώς από χθες το βράδυ  δεν βρίσκεται κοντά μας ένας αδελφικός φίλος και συνάδελφος που έχασε την ζωή του στο καθήκον. Τα λόγια τούτες τις ώρες είναι περιττά, όλοι γνωρίζαμε ποιος ήταν ο Μάνθος. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.  Εμείς αυτό που θα κάνουμε είναι να τον έχουμε πάντα στην μνήμη και στην καρδιά μας. Τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένειά του. ΑΝΤΙΟ ΦΙΛΕ!», έγραψαν οι συνάδελφοί του μηχανοδηγοί στο blog τους mixanodigos.blogspot.com.

Ο δεύτερος νεκρός είναι ο προϊστάμενος Κίνησης, Αριστείδης Καλαμπαλίκης, ο χαμός του οποίου συγκλόνισε επίσης τους συναδέλφους του.

(Ο Αριστείδης Καλαμπαλίκης)

«Ένας φίλος και Συνάδελφος έφυγε πριν από λίγο. Ο Αριστείδης ΚΑΛΑΜΠΑΛΙΚΗΣ,  Προϊστάμενος  Αμαξ/χιων, θύμα του χθεσινού τραγικού συμβάντος στο Άδενδρον. Δυστυχώς υπέκυψε στα πολυτραύματά του. Καλό σου ταξίδι ΆΡΗ. Εδώ κάτω εμείς που μείναμε οφείλουμε να ουρλιάξουμε και να φωνάξουμε ότι δεν είμαστε αριθμοί, ότι δεν μας αντιμετωπίζουν ως πρέπει η εργοδοσία και οι κυβερνήσεις, ότι φίλε Άρη και Μάνθο δεν θα επιστρέψετε ποτέ από την δουλειά σας στην  οικογένεια σας, ότι δεν καταφέρατε να πάρετε μεροκάματο. Γιατί; Τώρα πρέπει να μπουν όλα επί τάπητος. Αιώνια σας ή μνήμη», έγραψε στη σελίδα του στο Facebook ένας συνάδελφός του.

Τέλος ο τρίτος νεκρός είναι ο γιατρός Δημήτρης Μικρόπουλος, ο οποίος ταξίδευε για Θεσσαλονίκη.

(Ο Δημήτρης Μικρόπουλος)

Ο άτυχος γιατρός ήταν επιμελητής Α΄ Γενικής Ιατρικής στο Κέντρο Υγείας Κασσανδρείας Χαλκιδικής και είχε εκλεχθεί δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό των ΑΝΕΛ στη Χαλκιδική. 

«Μεγάλη η απώλεια σήμερα για  την Χαλκιδική, την Κασσάνδρα, τον ιατρικό κόσμο και το Κίνημα των Ανεξάρτητων Ελλήνων.  Ο άνθρωπος, ο γιατρός, ο αγωνιστής, ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΙΚΡΟΠΟΥΛΟΣ, άφησε την τελευταία του πνοή στο δυστύχημα με το τρένο . ΠΟΛΙΤΕΥΤΗΣ των Ανεξάρτητων Ελλήνων Χαλκιδικής από το 2012 έδινε συνεχώς το αγωνιστικό του παρών σε κάθε κάλεσμα του κινήματος  και της κοινωνίας, σε κάθε κάλεσμα απλών ανθρώπων για τα  καθημερινά τους προβλήματα. Θέλω να εκφράσω ως επικεφαλής του ψηφοδελτίου της Χαλκιδικής του κινήματος των Ανεξάρτητων Ελλήνων , την βαθιά μου θλίψη και τα συλλυπητήριά μου στην οικογένεια του φίλου και αδελφού Δημήτρη. Δημήτρη για μας δεν έφυγες, συνεχίζεις να ζεις και να υπάρχεις», έγραψε στο Facebook φίλου του γιατρού.

Με δελτίο Τύπου μάλιστα αποχαιρέτησαν τον Δημήτρη Μικρόπουλο και οι ΑΝΕΛ γράφοντας:

«Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ εκφράζουμε τη βαθύτατη οδύνη μας για το τραγικό σιδηροδρομικό δυστύχημα στο  Άδενδρο Θεσσαλονίκης και τα ειλικρινή συλλυπητήριά μας στις οικογένειες των θυμάτων, ανάμεσα στα οποία ήταν και το στέλεχος του Κινήματός μας, Δημήτρης Μικρόπουλος, και ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση στους τραυματίες. Είναι αυτονόητο ότι θα ριχθεί άπλετο φως στα αίτια που οδήγησαν σε αυτή την τραγωδία». 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top