ΘΡΗΝΟΣ και ΣΠΑΡΑΓΜΟΣ στην κηδεία της 36χρονης που δολοφόνησε ο αγγειοχειρουργός

Συντετριμμένος ο σύζυγος και η μητέρα της

Σε βαρύ κλίμα πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου η κηδεία της 36χρονης μητέρας που δολοφονήθηκε από έναν 36χρονο αγγειοχειρουργό, ο οποίος μετά πέταξε το άψυχο κορμί της σε ρέμα στο Παλιούρι Χαλκιδικής.

 Λίγο πριν από τις 13:00 στα Αλώνια Πιερίας, συγγενείς και φίλοι είπαν το τελευταίο αντίο στη Ντιάνα, η οποία έφυγε τόσο άδικα από τη ζωή.

Τραγικές φιγούρες η μητέρα της που ζήτησε την παραδειγματική τιμωρία του γιατρού, ο σύζυγός της και τα τρία τους παιδιά που δεν μπορούσαν να συγκρατήσουν τα δάκρυά τους.

Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει πώς η άτυχη γυναίκα πήγε για μια απλή χειρουργική επέμβαση και τελικά κατέληξε νεκρή. Όλοι αναρωτιούνται τι συνέβη και εξοργίζονται που ο φερόμενος ως δολοφόνος της δεν λέει την αλήθεια ακόμα κι αν όλα τα στοιχεία συγκλίνουν στην ενοχή του.

Όπως έχει γράψει και το star.gr, η 36χρονη μεσίτρια έχασε τη ζωή της μέσα στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο, όπου είχε πάει να συναντήσει τον γιατρό για μια επέμβαση αφαίρεσης κιρσών.

Κανείς δεν γνωρίζει ακόμα και τώρα τι συνέβη και είχε σαν αποτέλεσμα να ξεψυχήσει η γυναίκα. Αυτό που γνωρίζουν οι αρχές είναι ότι ο αγγειοχειρουργός πήγε με το αυτοκίνητό του στη Χαλκιδική το βράδυ που η γυναίκα δολοφονήθηκε, όπως έδειξε το στίγμα του τηλεφώνου του και όχι στο σπίτι του στο Πανόραμα, όπως ισχυρίστηκε ο ίδιος.

Επίσης, στο άψυχο κορμί της γυναίκας βρέθηκε αναισθητική ουσία, ενώ στο αυτοκίνητο του γιατρού βρέθηκε DNA του θύματος.

Ο αγγειοχειρουργός πάντως επιμένει ότι η 36χρονη δεν πήγε ποτέ στο ραντεβού και ότι έχει πέσει θύμα πλεκτάνης, την οποία όπως ο ίδιος υποστήριξε στην απολογία του έχει στήσει ο σύζυγος της γυναίκας.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top