ΘΕΜΑ star.gr-«Ο μπαμπάς της Κατερίνας ήθελε να πάει να τους λιντσάρει! Η αδελφή της δεν πήγε στην κηδεία»-ΟΡΓΗ και ΔΑΚΡΥΑ στην Αλεξάνδρεια

Απαρηγόρητοι οι συγγενείς της κοπέλας που χτυπήθηκε θανάσιμα από ΙΧ που οδηγούσε ένας 18χρονος χωρίς δίπλωμα!

ΘΕΜΑ star.gr-«Ο μπαμπάς της Κατερίνας ήθελε να πάει να τους λιντσάρει! Η αδελφή της δεν πήγε στην κηδεία»-ΟΡΓΗ και ΔΑΚΡΥΑ στην Αλεξάνδρεια

Βαρύ πένθος σκέπασε την Αλεξάνδρεια στην Ημαθία, όπου η 14χρονη Κατερίνα Κυροπούλου, έχασε τη ζωή της, όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας 18χρονος έπεσε πάνω της, ενώ περίμενε στη διάβαση την Παρασκευή.

Όλα συνέβησαν το βράδυ της Παρασκευής, όπως μεταδώσαμε το Σάββατο στο star.gr. Η 14χρονη, η οποία επέστρεφε στο σπίτι, από το φροντιστήριο της μητέρας της, βρισκόταν σε πεζοδρόμιο πολύ κοντά στην οικία της και προσπάθησε να περάσει τη διάβαση, όταν ένας 18χρονος οδηγός αυτοκινήτου την παρέσυρε. Το κορίτσι με βαριά τραύματα αρχικά μεταφέρθηκε στο κέντρο υγείας της περιοχής, στη συνέχεια στο νοσοκομείο της Βέροιας και από εκεί στο ΑΧΕΠΑ της Θεσσαλονίκης. Τελικά τα ξημερώματα, η 14χρονη υπέκυψε στα τραύματά της. Ο 18χρονος οδηγός συνελήφθη, ενώ διαπιστώθηκε πως δεν είχε δίπλωμα στην κατοχή του.

Στην πόλη της Μακεδονίας επικρατεί μεγάλη θλίψη, για την άτυχη  μαθήτρια, την οποία συγγενείς και φίλοι αποχαιρέτησαν το απόγευμα του Σαββάτου. Είναι όλοι παγωμένοι, και βαθιά λυπημένοι. Η Κατερινούλα τους, όπως είπαν πολλοί κάτοικοι της περιοχής στο star.gr, ήταν ένα παιδί χαμογελαστό και αισιόδοξο. Το αδικοχαμένο κορίτσι έκανε όνειρα, που ποτέ δεν θα πραγματοποιήσει.

ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΛΙΝΤΣΑΡΙΣΜΑ

Ο πόνος για τους γονείς της μικρής είναι αβάσταχτος. Δεν μπορούν να πιστέψουν ότι το κορίτσι τους χάθηκε με αυτό τον τρόπο και μόλις λίγα μέτρα πιο μακριά από το σπίτι τους.  Ειδικά ο πατέρας της Κατερίνας, είναι συντετριμμένος. Σύμφωνα με πληροφορίες του star.gr, ο τραγικός πατέρας ήθελε πως και πώς να πάει στην οικογένεια του 18χρονου, που έκοψε το νήμα της κόρης του. «Τον κρατούσαν αστυνομικοί και άλλοι συγγενείς να μην πάει. Ήταν αποφασισμένος να πάρει εκδίκηση για τον θάνατο της κόρης του. Είναι σε τραγική κατάσταση», είπαν κάτοικοι της περιοχής στο star.gr.

"ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΚΟΜΗ Η ΑΔΕΛΦΗ ΤΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΑΣ"

Αμέτρητα «γιατί» βασανίζουν τους γονείς της Κατερίνας Κυροπούλου, η οποία είχε, όπως μεταδώσαμε το Σάββατο στο star.gr και μια μικρότερη αδελφούλα. «Η αδελφή της δεν πήγε στην κηδεία, δεν ξέρει τίποτα», είπε ένας μαθητής της πόλης στο star.gr.

ΜΕ ΔΑΚΡΥΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΙΛΗΣΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΤΡΑΓΙΚΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΑΣ ΤΟΥΣ Ο ΘΕΙΟΣ ΚΑΙ Η ΓΙΑΓΙΑ ΤΗΣ

Απαρηγόρητη η γιαγιά της Κατερίνας, μίλησε στην κάμερα του Alpha. «Το παιδάκι μας ήταν στο φροντιστήριο και ερχόταν στο σπίτι. Και ήρθε αυτός ο αλήτης και έτρεχε τόσο πολύ … ανέβηκε πάνω και σκότωσε το παιδάκι μας» είπε χαρακτηριστικά.

«Χτύπησε το θύμα με απίστευτη ταχύτητα! Το θύμα εκσφενδονίστηκε. Αυτός "καβάλησε" το πεζοδρόμιο. Το αυτοκίνητο χτύπησε την Κατερίνα πάνω στο πεζοδρόμιο» είπε ο θείος της άτυχης κοπέλας.

ΕΦΥΓΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ Ο 18ΧΡΟΝΟΣ ΚΑΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ;

Την ίδια ώρα, και στο σπίτι του 18χρονου, που οδηγούσε το αυτοκίνητο που σκότωσε την Κατερινούλα, δεν υπάρχει ψυχή. Κάτοικοι της Αλεξάνδρειας είπαν στο star.gr,  ότι ο 18χρονος και η οικογένεια του έχουν εγκαταλείψει την οικία τους που βρίσκεται στο "Νησί" Ημαθίας, φοβούμενοι τα χειρότερα, ενω κλειστό παραμένει και το μαγαζί που διατηρούν στην πόλη. «Κανείς δεν είναι στο σπίτι. Φαίνεται σαν να έχουν φύγει. Ίσως οι άνθρωποι φοβούνται για εκδίκηση και έφυγαν μέχρι να καταλαγιάσουν τα πράγματα και να ηρεμήσουν τα πνεύματα, αφού το γεγονός είναι πολύ πρόσφατο», είπε κάτοικος της περιοχής στο star.gr

Της Άννας Σταματιάδου (astamatiadou@star.gr)

ΦΩΤΟ star.gr, alexandreia-gidas. gr

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top