ΘΡΑΣΟΣ ο ταβερνιάρης! Και δεν έκοβε αποδείξεις και έβαλε τους πελάτες του να λιντσάρουν τους ελεγκτές

Απίστευτο περισταστικό στην Θεσσαλονίκη

Ιδιοκτήτης ταβέρνας στην Θεσσαλονίκη όχι μόνο αρνήθηκε να υποβληθεί σε έλεγχο από το κλιμάκιο της ανεξάρτητης αρχής Δημοσίων Εσόδων, αλλά προέτρεψε και τους πελάτες του να λιντσάρουν τους ελεγκτές!

Το απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου σε μια κατάμεστη ταβέρνα στο Παπάφειο της Θεσσαλονίκης. Όπως διαπίστωσε το κλιμάκιο της αρχής που μπήκε στο γεμάτο εστιατόριο, κανένα τραπέζι δεν είχε απόδειξη, όπως ορίζει ο νόμος.

Οι ελεγκτές τότε ζήτησαν από τον καταστηματάρχη να προχωρήσουν σε έλεγχο, προκαλώντας την οργή του! Εκτός του ότι αρνήθηκε τον έλεγχο, άρχισε να φωνάζει για να τους διώξει, ενώ ταυτόχρονα παρότρυνε τους πελάτες του να... τον βοηθήσουν.

Όπως μετέδωσε ο Γιώργος Σαραντάκος στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star το βράδυ του Σαββάτου, «η αντίδραση αυτή σημαίνει αυτόφωρο κατευθείαν για τον ιδιοκτήτη και κλείσιμο του καταστήματος»

Το απόγευμα του Σαββάτου, συνεργείο της ανεξάρτητης αρχής Δημοσίων Εσόδων έκανε έλεγχο σε άλλο καφέ στους Αμπελόκηπους, όπου έβαλε λουκέτο, καθώς διαπιστώθηκαν πολλές παραβάσεις .

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top