ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΘΑΝΑΤΟΥ το άγριο έγκλημα στο Περιστέρι;Πυροβόλησαν ζευγάρι στο κεφάλι

Τι αποκάλυψε στην κατάθεση της η 18χρονη κόρη του ζευγαριού

Σοκ προκαλεί το άγριο έγκλημα που συνέβη τα ξημερώματα στην οδό Ολύμπου στο Περιστέρι.

Όπως σας έχει ήδη ενημερώσει το star.gr, δυο δράστες μπούκαραν στο διαμέρισμα μια τετραμελούς οικογένειας και κατευθύνθηκαν στην κρεβατοκάμαρα του ζευγαριού, όπου πυροβόλησαν εν ψυχρώ στο κεφάλι τον 55χρονο άνδρα A.T(Αλβανικής καταγωγής), και την 50χρονη σύζυγό του Ε.T (επίσης Αλβανικής καταγωγής).

Η 50χρονη γυναίκα βρήκε ακαριαίο θάνατο, ενώ ο 55χρονος νοσηλεύεται στο «Αττικό Νοσοκομείο» και χαροπαλεύει.

Το τραγικό στην όλη υπόθεση, είναι πως την ώρα του άγριου εγκλήματος, μέσα στο σπίτι βρίσκονταν τα δυο παιδιά της οικογένειας, ο 28χρονος γιος τους και η 18χρονη κόρη τους τα οποία οι δράστες δεν πείραξαν.

Μάλιστα ο 28χρονος (που σύμφωνα με πληροφορίες έχει κινητικά προβλήματα), όταν άκουσε τους πυροβολισμούς και σηκώθηκε να δει τι συμβαίνει, δέχτηκε χτύπημα με αιχμηρό αντικείμενο στην κάτω γνάθο.

ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΝΕΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ-ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΘΑΝΑΤΟΥ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΟΥ ΖΕΥΓΑΡΙΟΥ;

Σύμφωνα με τις έως τώρα έρευνες της ΕΛ.ΑΣ, ο 55χρονος Τ.Κ που είναι εργολάβος οικοδομών, δεν δείχνει να ήταν μπλεγμένος σε παράνομες δραστηριότητες.

Όλα δείχνουν πως για την άγρια εκτέλεση του ζευγαριού χρησιμοποιήθηκε πιστόλι, ενώ η θωρακισμένη πόρτα δεν φαίνεται να έχει παραβιαστεί.

Το σπίτι ήταν ψαγμένο, ενώ οι εκτελεστές πήραν το πορτοφόλι της γυναίκας.

Οι αστυνομικοί ερευνούν αν οι δράστες «σκηνοθέτησαν» ληστεία για να ρίξουν στάχτη στα μάτια της ΕΛ.ΑΣ, και να καθυστερήσουν την λύση του μυστηρίου.

ΤΙ ΚΑΤΕΘΕΣΕ Η 18ΧΡΟΝΗ ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΖΕΥΓΑΡΙΟΥ

Τα δυο παιδιά της οικογένειας, ο 28χρονος γιος και η 18χρονη κόρη, είναι σε κατάσταση σοκ, ενώ παρακολουθούνται από ψυχολόγους της αστυνομίας.

Στην κατάθεση της, η 18χρονη υποστήριξε πως άκουσε τους εκτελεστές να λένε:

«Δώσε μου τα λεφτά! Δώσε μου τα λεφτά!»

Ρεπορτάζ: Ισμήνη Λέντζου
Επιμέλεια: Χριστίνα Βεργιώτη
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top