Δύο πρώην εργαζόμενοι του Λεμπιδάκη ανάμεσα στους συλληφθέντες κι ένα ανήλικο κορίτσι

Ο τυχαίος έλεγχος που βοήθησε στο να ξετυλιχθεί το κουβάρι

Συνελήφησαν δύο πρώην εργαζόμενοι του Λεμπιδάκη

Εδώ και πάνω από τρεις μήνες οι αστυνομικοί που είχαν αναλάβει την έρευνα για τον εντοπισμό του Μιχάλη Λεμπιδάκη, είχαν βρει και παρακολουθούσαν κάποιους από τους δράστες, χωρίς όμως να προχωρούν σε καμία κίνηση, με βασική προτεραιότητα την υγεία και τη σωματική ακεραιότητα του επιχειρηματία.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ – ΜΠΕ, οι δράστες είχαν αλλάξει τουλάχιστον πέντε κρησφύγετα, με τελευταίο τη μάντρα αυτοκινήτων, 6 χλμ. από το Ρέθυμνο, όπου εντοπίστηκε σήμερα ζωντανός ο Λεμπιδάκης.

Μάλιστα όπως έγινε γνωστό, οι δράστες κρατούσαν αλυσοδεμένο τον επιχειρηματία από το πόδι για να μην μπορεί να διαφύγει, ενώ ήταν πολύ καταβεβλημένος και είχε χάσει αρκετά κιλά.

Όσον αφορά στους συλληφθέντες, οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι είναι όλοι από την Κρήτη, εκτός από έναν, που είναι από τα Σκόπια και είναι ο άνθρωπος που σήμερα είχε αναλάβει την φύλαξη του Λεμπιδάκη, όταν πραγματοποίησε την έφοδο η αστυνομία.

Επίσης, ανάμεσα στους συλληφθέντες είναι ο ιδιοκτήτης γεωργικής μονάδας στα Σφακιά, καθώς επίσης κι ένα 17χρονο κορίτσι, κόρη ενός από τους συλληφθέντες, ο ρόλος του οποίου ερευνάται από την αστυνομία.

Οι συλληφθέντες μεταφέρθηκαν στη σχολή αστυφυλάκων, όπου ανακρίνονται, ενώ εκτιμάται ότι αρκετοί εμπλεκόμενοι παραμένουν ασύλληπτοι, καθώς θεωρείται ότι η απαγωγή Λεμπιδάκη σχεδιάστηκε από πολλές εγκληματικές οργανώσεις. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top