Ξέσπασε σε λυγμούς ο Μιχάλης Λεμπιδάκης όταν τον εντόπισαν οι αστυνομικοί

Άθλιες οι συνθήκες κράτησής του

Ξέσπασε σε λυγμούς ο Λεμπιδάκης όταν τον εντόπισαν

Στο φως της δημοσιότητας έρχονται λεπτομέρειες της επιχείρησης απελευθέρωσης του Μιχάλη Λεμπιδάκη, που αποκαλύπτουν τα όσα εκτυλίχθηκαν στην μάντρα αυτοκινήτων, όπου κρατείτο για έξι ολόκληρους μήνες από τους απαγωγείς του.

Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες ακόμα πληροφορίες, ο επιχειρηματίας έχει χάσει αρκετά κιλά και οι συνθήκες κράτησής του δεν ήταν καλές.

Κατά την έφοδο των αστυνομικών, ο Μιχάλης Λεμπιδάκης ξέσπασε σε λυγμούς και φέρεται να είπε στους αστυνομικούς: «Σας ευχαριστώ. Δεν το πιστεύω πως με σώσατε».

Η αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη του ιδιοκτήτη της μάντρας κι ενός ακόμη ατόμου που βρισκόταν στο σημείο, ενώ συνολικά έχουν συλληφθεί οχτώ άτομα.

Η μάντρα αυτοκινήτων βρίσκεται σε πολυσύχναστο σημείο, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες λειτουργούσε κανονικά και έμπαιναν σε αυτήν ανυποψίαστοι πολίτες, ενώ ο επιχειρηματίας βρισκόταν στον πρώτο όροφο του κτιρίου.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι τρεις φορές την ημέρα οι απαγωγείς πήγαιναν φαγητό στον επιχειρηματία σε πλαστικές σακούλες.

Αστυνομικές πηγές εκτιμούν ότι η μάντρα ήταν το τελευταίο κρησφύγετο των απαγωγέων, καθώς τον μετακινούσαν και σε άλλα για να καλύψουν τα ίχνη τους.

Ο Μιχάλης Λεμπιδάκης μεταφέρθηκε στο ιατρείο της σχολής αστυφυλάκων για προληπτικές εξετάσεις, όπου έσπευσαν οι συγγενείς του.

Υπενθυμίζεται ότι ο επιχειρηματίας είχε απαχθεί στις 30 Μαρτίου.

Πηγή φωτό: candianews, rethemnosnews

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top