Απελευθερώθηκε ο Λεμπιδάκης - Οχτώ συλλήψεις

Έκανε έφοδο η αστυνομία - Νέα ενημέρωση: 16:11

Έφοδο στο κρησφύγετο, των απαγωγέων του Μιχάλη Λεμπιδάκη πραγματοποίησε σήμερα το πρωί η αστυνομία, με αποτέλεσμα να καταφέρει να απελευθερώσει τον Κρητικό επιχειρηματία, ο οποίος κρατείτο εδώ και έξι μήνες.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η αστυνομία έπιασε στον ύπνο τους απαγωγείς και μετά από καλά οργανωμένη επιχείρηση, κατάφερε να εντοπίσει το κρησφύγετό τους, μια εγκαταλελειμμένη μάντρα αυτοκινήτων, 5 χιλιόμετρα από το Ρέθυμνο.

Αποκλειστικές πληροφορίες του Star αναφέρουν ότι η επιχείρηση της αστυνομίας πραγματοποιήθηκε στις 07:30 το πρωί. Οι αστυνομικοί έκαναν έφοδο και συνέλαβαν τους δύο άνδρες που εκείνη την ώρα φύλαγαν τον επιχειρηματία. Συνολικά έχουν συλληφθεί οχτώ άτομα.

Ο επιχειρηματίας είναι καλά στην υγεία του, αν και αρκετά αδυνατισμένος και καταβεβλημένος από την περιπέτειά του, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, και θα επιστρέψει στο σπίτι του, στην αγκαλιά των αγαπημένων του ανθρώπων. 

Το θρίλερ της απαγωγής του γνωστού επιχειρηματία βρισκόταν σε πλήρη εξέλιξη τους τελευταίους έξι μήνες.

Οι απαγωγείς είχαν αρχικά ζητήσει από την οικογένεια του επιχειρηματία 100 εκατ. ευρώ ως λύτρα για την απελευθέρωσή του, όμως η οικογένεια είχε ξεκαθαρίσει από την αρχή ότι δεν μπορεί να συγκεντρώσει τόσο μεγάλο ποσό.

Ακολούθησαν σκληρές διαπραγματεύσεις με τους αδίστακτους κακοποιούς, οι οποίοι τελικά «έριξαν» τις απαιτήσεις τους στα 18 εκατ. ευρώ.

Και πάλι όμως η οικογένεια είχε ξεκαθαρίσει ότι δεν μπορεί να συγκεντρώσει πάνω από 10 εκατ. ευρώ και περίμενε την επόμενη κίνηση των απαγωγέων. 

Όσο όμως η οικογένεια βρισκόταν σε διαπραγματεύσεις με τους απαγωγείς, αγωνιώντας για την τύχη του ανθρώπου της, η έρευνα της αστυνομίας για τον εντοπισμό των δραστών βρισκόταν σε πλήρη εξέλιξη.

Με ιδιαίτερη προσοχή, διακριτικότητα, συνοχή και οργάνωση, οι αξιωματικοί της ασφάλειας συνέλεγαν τα στοιχεία που τους οδήγησαν στην ταυτότητα των απαγωγέων.

Πληροφορίες του Star αναφέρουν ότι εδώ και καιρό γνώριζαν ποιοι κρύβονται πίσω από την απαγωγή του Μιχάλη Λεμπιδάκη και περίμεναν είτε να τον απελευθερώσουν, είτε να κάνουν το μεγάλο λάθος που θα οδηγούσε στη σύλληψή τους.

Πρωταρχικός στόχος ήταν να επιστρέψει σώος και αβλαβής στην οικογένειά του ο επιχειρηματίας και αυτό έγινε τελικά σήμερα το πρωί.  

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top