Ετοιμάζουν γλέντι στην Κρήτη για την απελευθέρωση του Λεμπιδάκη

Σήμαναν οι καμπάνες στο χωριό του επιχειρηματία

Ετοιμάζουν γλέντι για την απελευθέρωση Λεμπιδάκη

Μετά από 186 μέρες, ο Μιχάλης Λεμπιδάκης είναι πια ελεύθερος και υγιής και η χαρμόσυνη είδηση προκάλεσε αντιδράσεις ανακούφισης και γιορτής στο χωριό του τα Καλέσσα Ηρακλείου.

Μόλις έγινε γνωστή η είδηση της απελευθέρωσής του, οι καμπάνες του χωριού σήμαναν χαρμόσυνα, με τους κατοίκους να βγαίνουν από τα σπίτια τους και να αναρωτιούνται τι είχε συμβεί.

Μόλις μάλιστα μάθαιναν τα ευχάριστα νέα άρχισαν να πανηγυρίζουν, ενώ ετοιμάζουν γλέντι για την υποδοχή του επιχειρηματία.

Την ίδια ώρα οι εργαζόμενοι στο εργοστάσιο του Μιχάλη Λεμπιδάκη δεν έκρυβαν την ανακούφιση και τη χαρά τους που ο επιχειρηματίας είναι καλά στην υγεία του.

«Είμαστε όλοι πολύ χαρούμενοι που ο κ. Λεμπιδάκης είναι καλά, έστω και έτσι», είπε ένας εργαζόμενος της εταιρείας.

Ο περιφερειάρχης Κρήτης, Σταύρος Αρναουτάκης εξέφρασε την ικανοποίησή του από την αίσια εξέλιξη της υπόθεσης.

«Θερμά συγχαρητήρια στους αξιωματικούς και στο σύνολο των στελεχών της Ελληνικής Αστυνομίας που σχεδίασαν, συμμετείχαν και ολοκλήρωσαν με απόλυτη επιτυχία την απελευθέρωση του Μιχάλη Λεμπιδάκη. Μια υπόθεση που συγκλόνισε την κοινωνία της Κρήτης τους τελευταίους μήνες ολοκληρώθηκε, αποκαθιστώντας το αίσθημα ασφάλειας των Κρητικών. Ευχόμαστε, ο Μιχάλης Λεμπιδάκης μετά την εξάμηνη απαγωγή και περιπέτεια του, υγιής να επιστρέψει στην οικογένεια του και να συνεχίσει την επιχειρηματική του δραστηριότητα», δήλωσε. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top