ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ STAR για τη ληστεία στο Π. Φάληρο

Σεσημασμένοι οι δράστες

ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ STAR για τη ληστεία στο Π. Φάληρο

Το κατώφλι της ΓΑΔΑ πέρασε η οικιακή βοηθός της 60χρονης γυναίκας την οποία επιχείρησαν να ληστέψουν κακοποιοί στο Παλαιό Φάληρο.

Όπως είπε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR με τη Μάρα Ζαχαρέα ο δημοσιογράφος Παναγιώτης Μπούσιος, οι αστυνομικοί εξέτασαν την οικιακή βοηθό η οποία έδωσε κατάθεση για το τι ακριβώς συνέβη στο διαμέρισμα.

Σύμφωνα με την αστυνομία και βάσει όσων έδειξαν τα εγκληματολογικά εργαστήρια, οι δράστες είναι πολύ σκληροί κακοποιοί.

Συγκεκριμένα, ο ένας δράστης, ο Ρώσος ο οποίος έχει συλληφθεί, ηλικίας 40 ετών έχει βεβαρυμμένο παρελθόν και σύμφωνα με πληροφορίες του STAR, πρόκειται για έναν άνδρα ο οποίος το 2008 και το 2009 είχε κάνει 35 ληστείες σε τράπεζες, ταχυδρομικά ταμιευτήρια αλλά και σε χρηματαποστολές.

Το 2011 είχε ληστέψει μαζί με άλλους συνεργούς του ένα υποκατάστημα των ΕΛΤΑ στην περιοχή του Κερατσινίου. Με τη χρήση βαριοπούλας και ενός όπλου είχαν καταφέρει να πάρουν 200.000 ευρώ. Διέφυγαν με κλεμμένο αυτοκίνητο και είχαν βρει καταφύγιο στο σπίτι ενός ομογενή. Για να συλληφθούν είχε κινητοποιηθεί η ΕΚΑΜ. Μπήκε λοιπόν στη φυλακή το 2011 και τον Αύγουστο του 2015 με το νόμο Παρασκευόπουλου αποφυλακίστηκε.

Ο συνεργός του Ρώσου δράστη, που έχει και αυτός συλληφθεί, είναι υπήκοος Αρμενίας 35 ετών, σεσημασμένος για κλοπές και ληστείες. Επιπλέον και ο νεκρός δράστης, ήταν 47 ετών από τη Μολδαβία, σεσημασμένος κακοποιός και αυτός.

Αναζητείται ακόμα ο τέταρτος δράστης ο οποίος διέφυγε και δεν γνωρίζει κανείς την ταυτότητά του.

Την ίδια ώρα, ο δημοσιογράφος Βαγγέλης Γκούμας, τόνισε ότι η 60χρονη γυναίκα την οποία έδεσαν οι δράστες είναι σε κατάσταση σοκ. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top