ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΛΗΣΤΕΙΑ στο Π.Φάληρο- ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ στο STAR

Νεκρός ο ένας δράστης

Σε θρίλερ εξελίχθηκε απόπειρα ληστείας στο Παλαιό Φάληρο. Οι δράστες εγκλωβίστηκαν στον όγδοο όροφο πολυκατοικίας λόγω της έγκαιρης επέμβασης της αστυνομίας.

Προσπαθώντας να ξεφύγουν, άρχισαν να πηδούν  από μπαλκόνι σε μπαλκόνι. Νεκρός είναι ένας από τους ληστές που έκανε βουτιά θανάτου από τον 7ο όροφο και κατέληξε στο μπαλκόνι του πρώτου ορόφου της πολυκατοικίας.

Η ιδιοκτήτρια του πρώτη ορόφου της πολυκατοικίας στη συμβολή των οδών Θησέως και Μουσών περιγράφει  στο STAR τη στιγμή που ένας από τους τέσσερις ληστές  έπεσε στο μπαλκόνι της.

«Σπασμένα κλαδιά είδα και από εκεί καταλάβαμε ότι προσπάθησε να διαφύγει αλλά τελικά τον βρήκαν νεκρό», σημείωσε.

«ΕΖΗΣΑ ΤΟΝ ΕΦΙΑΛΤΗ»

Η ηλικιωμένη γυναίκα που έπεσε θύμα τις ληστείας, περιέγραψε με λεπτομέρειες στους αστυνομικούς τις εφιαλτικές στιγμές που πέρασε στα χέρα των  τεσσάρων ληστών. Τα τέσσερα άτομα εισέβαλαν στο διαμέρισμα του ογδόου ορόφου όπου μένει  μαζί με την οικιακή βοηθό της. Με την απειλή όπλων ακινητοποίησαν τις δυο γυναίκες και τις έδεσαν. Όμως ο γιος της γυναίκας που έδεσαν, είχε τοποθετήσει κάμερες στο διαμέρισμά της και είναι εκείνος που ειδοποίησε τις αρχές.

Οι ληστές αιφνιδιάστηκαν από την άμεση παρέμβαση των αστυνομικών και προσπάθησαν να ξεφύγουν. Στο μπαλκόνι άφησαν τρία πιστόλια, ένα περίστροφο και το σάκο με τα κλοπιμαία. Αρχικά πήδηξαν στον έβδομο όροφο. Εκεί βρήκαν τις μπαλκονόπορτες ανοιχτές καθώς εκτελούνταν εργασίες. Δυο από τους δράστες, οι οποίοι και συνελήφθησαν, μπήκαν στο διαμέρισμα ενώ η ιδιοκτήτρια και οι εργάτες δεν κατάλαβαν τίποτα.  

Ο τρίτος άρχισε να κατεβαίνει από μπαλκόνι σε μπαλκόνι. Στον πέμπτο όροφο της πολυκατοικίας όμως δεν στάθηκε τυχερός και έκανε βουτιά θανάτου, καταλήγοντας στο μπαλκόνι του πρώτου ορόφου.

Η αστυνομική καταδίωξη για τον τέταρτο ληστή είναι σε εξέλιξη.  

Η ηλικιωμένη γυναίκα,  επέστρεψε στο σπίτι της αργά το απόγευμα. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top