Ας είμαστε ειλικρινείς μεταξύ μας. Τα Χριστούγεννα κανείς δεν μπορεί να φάει έναν μόνον κουραμπιέ. Ειδικά, αν φτιάξεις την συνταγή του Δημήτρη Μακρυνιώτη που είδαμε στο «DOT.» για αφράτους κουραμπιέδες, ένα είναι σίγουρο. Δεν θα προλάβουν να τις απολαύσουν οι καλεσμένοι σου!
Υλικά:
- 250 γρ. βούτυρο ανάλατο
- 580 γρ. μαλακό αλεύρι
- 60 γρ. ζάχαρη άχνη
- 20 ml κονιάκ
- 20 ml ανθόνερο
Δείτε την εκτέλεση στο παραπάνω βίντεο!
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.