Παραδοσιακοί κολοκυθοκεφτέδες - Το ιδανικό ορεκτικό για κάθε περίσταση

Μια λαχταριστή συνταγή από τον Παύλο Χάπιλλο

Δεν υπάρχει τίποτα πιο νόστιμο και χορταστικό το καλοκαίρι από τους παραδοσιακούς κολοκυθοκεφτέδες που συνοδεύεις με σος γιαουρτιού. Ο Παύλος Χάπιλλος μας ετοιμάζει το ιδανικό καλοκαιρινό ορεκτικό για κάθε περίσταση. Δείτε πώς θα το ετοιμάσετε βήμα - βήμα!

Φτιάξε την πιο νόστιμη χορτόπιτα

Υλικά

  • 1/2 κιλό κολοκυθάκια
  • 2 κρεμμυδάκια φρέσκα ψιλοκομμένα
  • 1 ματσάκι δυόσμο
  • 1 ματσάκι άνηθο
  • 1 κγ κύμινο
  • 2 αυγά
  • 100γρ σιμιγδάλι ψιλό
  • 200γρ φέτα
  • Αλάτι
  • Πιπέρι
  • Ελαιόλαδο

Πεντανόστιμο carrot cake με ξηρούς καρπούς!

Εκτέλεση

Τρίβουμε τα κολοκυθάκια τους βάζουμε λίγο αλάτι κι τα βάζουμε σε ένα σουρωτήρι να βγάλει το πολύ νερό για 5-10 λεπτά.

Το στρίβουμε καλά και το βάζουμε σε ένα μπολ μαζί με τα κρεμμυδάκια και τα αρωματικά μας όλα καλά ψιλοκομμένα.

Ρίχνουμε τα αυγά, τα μπαχαρικά μας και 2-3 κουταλιές σούπας ελαιόλαδο και ανακατεύουμε.

Προσθέτουμε το σιμιγδάλι και την φέτα ανακατεύουμε καλά και βάζουμε στο ψυγείο για 30 λεπτά.

Βγάζουμε από το ψυγείο σχηματίζουμε τους κολοκυθοκεφτέδες με δυο κουτάλια και ρίχνουμε σε τηγάνι με 2 δάκτυλά ελαιόλαδο μέχρι να πάρουν χρυσάφι χρώμα από όλες τις πλευρές. Βγάζουμε σε ένα πιάτο με χαρτί κουζίνας.

Δείτε το breakfast@star

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top