Γλυκό επέλεξε να φτιάξει λίγο πριν έρθει το Σαββατοκύριακο ο Σταύρος Βαρθαλίτης.
Ο σεφ μπήκε στην κουζίνα της εκπομπής «Στη Φωλιά των Κου Κου» και ετοίμασε γλυκό ψυγείου με πραλίνα φουντουκιού.
Υλικά
- 1 κουτί μπισκότα σαβαγιάρ
- Για το σιρόπι
- 200 ml νερό
- 200 γρ. ζάχαρη
- Για την κρέμα
- 1 λίτρο γάλα
- 80 γρ. ζάχαρη
- 100 γρ. κορν φλάουρ
- 2 κρόκοι αυγών
- 2 βανίλιες
- 50 γρ. βούτυρο
- 150 γρ. πραλίνα φουντουκιού
- Για τη σαντιγί
- 330 ml κρέμα γάλακτος 35%
- Κακάο
Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου» εδώ
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.