Πώς να φτιάξετε κολοκυθάκια και μελιτζάνες ογκρατέν

Ο Σταύρος Βαρθαλίτης δείχνει βήμα-βήμα τη διαδικασία

Στην κουζίνα της εκπομπής «Στη Φωλιά των Κου Κου» μπήκε ο Σταύρος Βαρθαλίτης και έφτιαξε κολοκυθάκια και μελιτσάνες ογκρατέν.

Χωριάτικα λαζάνια με σπιτικό τυρί

Ο σεφ έδειξε στους τηλεθεατές της εκπομπής του Star τη διαδικασία.

Λαχταριστή ελληνική τάρτα με ψητές πιπεριές φλωρίνης

Υλικά

  • 350 γρ. κολοκυθάκια
  • 500 γρ. μελιτζάνες
  • 1 μεγάλο κρεμμύδι
  • 800 γρ ντομάτα κονκασέ
  • 100 γρ. φέτα τριμμένη
  • 350 γρ μοτσαρέλα τριμμένη 
  • Αλάτι
  • Πιπέρι
  • Ζάχαρη
  • Θυμάρι
  • Ελαιόλαδο

Για την κρούστα γιαουρτιού

  • 250 γρ. γιαούρτι
  • 1 αυγό
  • Αλάτι και πιπέρι

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου» εδώ 

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top