Στην κουζίνα της εκπομπής «Στη Φωλιά των Κου Κου» μπήκε ο Σταύρος Βαρθαλίτης και έφτιαξε κολοκυθάκια και μελιτσάνες ογκρατέν.
Ο σεφ έδειξε στους τηλεθεατές της εκπομπής του Star τη διαδικασία.
Υλικά
- 350 γρ. κολοκυθάκια
- 500 γρ. μελιτζάνες
- 1 μεγάλο κρεμμύδι
- 800 γρ ντομάτα κονκασέ
- 100 γρ. φέτα τριμμένη
- 350 γρ μοτσαρέλα τριμμένη
- Αλάτι
- Πιπέρι
- Ζάχαρη
- Θυμάρι
- Ελαιόλαδο
Για την κρούστα γιαουρτιού
- 250 γρ. γιαούρτι
- 1 αυγό
- Αλάτι και πιπέρι
Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου» εδώ
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.