Μία κιμαδόπιτα με κιμά κοτόπουλου έφτιαξε ο Λάμπρος Βακιάρος το πρωί της Παρασκευής για τους τηλεθεατές της εκπομπής «Στη Φωλιά των Κου Κου».
Ο σεφ μπήκε στην κουζίνα και έδειξε βήμα-βήμα τη διαδικασία.
Υλικά
• 250 γρ. σάλτσα τομάτας
• 120 γρ. νερό ή ζωμό λαχανικών
• 1 στικ κανέλα
• 3 γρ. μπαχάρι
• 2-3 φύλλα δάφνης
• 3 μεσαία αυγά
• 200 γρ. γραβιέρα τριμμένη
Δείτε όλη την εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου» εδώ