Σε έπιασε λιγούρα; Φτιάξε την πιο τραγανή μπουγάτσα

Ο Λάμπρος Βακιάρος σου δείχνει πώς να το πετύχεις

Πέμπτη μεσημέρι και σ’ έχει πιάσει λιγούρα πριν από το μεσημεριανό σου γεύμα; Ο Λάμπρος Βακιάρος σου δείχνει πώς να φτιάξεις μόνος/η σου μπουγάτσα.

Τέτοιο προφιτερόλ δεν έχετε ξαναφάει! Έχει σοκολάτα και κρέμα λεμόνι

Ο σεφ μπήκε στην κουζίνα του πλατό της εκπομπής «Στη Φωλιά των Κου Κου» και ετοίμασε το πιο τραγανό γλυκό.

 

Σου αρέσει η πάβλοβα; Μπορείς να τη φτιάξεις μόνος σου

Υλικά 

Για το φύλλο

•    1 πακέτο φύλλο κρούστας Χρυσή Ζύμη (σε θερμοκρασία δωματίου)
•    200 γρ. βούτυρο λιωμένο και χλιαρό (για το άλειμμα)
 

Για την κρέμα

•    2 αυγά + 2 κρόκους
•    200 γρ. ζάχαρη
•    1.200 γρ. πλήρες φρέσκο γάλα
•    2 φλούδες λεμονιού
•    170 γρ. ψιλό σιμιγδάλι
•    2 βανίλιες
•    5 γρ. χυμό λεμόνι
•    60 γρ. βούτυρο (κομμένο σε κυβάκια)
 Για το πασπάλισμα
•    Για το Zάχαρη άχνη
•    Kανέλα (προαιρετικά)

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top