Ρεβίθια με καραβίδα και μοσχαρίσιο μεδούλι έδειξε ο καλεσμένος σεφ του MasterClass της Κυριακής 26/4 Νίκος Θωμάς.
Συγκεκριμένα, ο καταξιωμένος σεφ έδειξε βήμα – βήμα τη διαδικασία για να φτιάξουμε ρεβίθια με μοσχαρίσιο μεδούλι και καραβίδες, αφού πρώτα έχουν βράσει σε ζωμό από κόκκαλα, απ’ το μεδούλι και τα κελύφη απ’ τις καραβίδες.
Δείτε στο βίντεο αναλυτικά τη συνταγή για μία ρεβιθάδα μελωμένη και μοναδική σε γεύση με έντονες νότες λεμονιού και δενδρολίβανου.