Ρεβίθια με καραβίδα και μοσχαρίσιο μεδούλι

Μία συνταγή του Νίκου Θωμά

Ρεβίθια με καραβίδα και μοσχαρίσιο μεδούλι έδειξε ο καλεσμένος σεφ του MasterClass της Κυριακής 26/4 Νίκος Θωμάς.

Burger μπακαλιάρου από τον Σωτήρη Κοντιζά

Συγκεκριμένα, ο καταξιωμένος σεφ έδειξε βήμα – βήμα τη διαδικασία για να φτιάξουμε ρεβίθια με μοσχαρίσιο μεδούλι και καραβίδες, αφού πρώτα έχουν βράσει σε ζωμό από κόκκαλα, απ’ το μεδούλι και τα κελύφη απ’ τις καραβίδες. 

MasterClass: Πεντανόστιμο τηγανιτό κοτόπουλο!

Ρεβίθια με καραβίδα και μοσχαρίσιο μεδούλι

Δείτε στο βίντεο αναλυτικά τη συνταγή για μία ρεβιθάδα μελωμένη και μοναδική σε γεύση με έντονες νότες λεμονιού και δενδρολίβανου.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top